Maite Ferrándiz, nova presidenta del PP de Pego

Relleva en el càrrec a Fernando Gil, al capdavant del partit durant 23 anys. Ferrándiz obri una nova etapa de la seua vida política. Entre els seus objectius, obrir més, si cap, el PP de Pego.
Des de dijous passat per la nit, Maite Ferrándiz acumula a la seua trajectòria política nou càrrec, el de Presidenta del PP de Pego. Va estar l’única llista presentada que, de moment, està composada per 15 membres, entre els que es trobava el fins ara president del PP local, Fernando Gil, que deixa pas a Ferrándiz, després de 23 anys en el càrrec.

La nova presidenta, sobre el seu antecesor, apuntava que si ha estat tants anys al capdavant del partit, “moltes coses haurà fet bé”. Desitjava que “els que hem entrat ara puguem arribar al nivell al que ell ha arribat dins el PP de Pego”. El president eixint li dóna va el secret, del seu èxit, “s’ha de treballar molt, s’ha d’aguantar molt, però sempre amb il·lusió i amb un objectiu clar, el teu poble”.

La nova presidenta local de PP de Pego va manifestar als seus companys d’aventura en la nova executiva que “no hi ha ningú més que un altre. Anem a ser tot un equip”.
La nova executiva del PP compta, de moment amb 15 persones, tot i que poden participar fins a 25. Així que la presidenta espera que, en les pròximes setmanes, vagen incorporant-se nous noms.

L’objectiu de Maite Ferrándiz, com a presidenta del PP de Pego, és “obrir més, si cap, el PP al poble”. “Anem a treballar, a partir de hui ja, per a les pròximes eleccions municipals i espere que cada dia siguem més, unim a més gent i es puga governar el poble de Pego perquè trobe que falta fa d’un canvi ja”.
504 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!