Les executives comarcals de PSOE i Bloc recolzen els seus regidors de Pego

A través de comunicat de premsa o per declaracions públiques tots dos partits comarcals han donat el seu suport als regidors d´ambdues formacions polítiques que treballen a l´Ajuntament de Pego després del tracte del que van ser objecte els tres líders del tripartit durant la manifestació que van convocar els simpatitzants de l´exalcalde Carlos Pascual. Les reaccions polítiques a Pego i a la comarca després de la ratificació de la sentència del Tribunal Suprem que condemna a sis anys de presó i sis més d´inhabilitació a Carlos Pascual i tres anys de presó i altres tants d´inhabilitació a José Orihuel per delicte ecològic i atemptat contra funcionari públic, entre d´altres, continuen succeint-se. La setmana passada arribava el recolzament de les executives comarcals del PSOE i el Bloc a la Marina Alta.

“Des de l´executiva comarcal, el comité comarcal i l´executiva de País” el PSOE emetia un comunicat de premsa en què recordava “els desafortunats i poc democràtics esdeveniments ocorreguts després de fer-se pública la sentència del TS”… “com a conseqüència d´una denúncia que en el seu dia va fer la Conselleria de Territori i Medi Ambient” i afirmava que “enfront d´això, pensem que l´única actitud raonable i sensata deu ser acatar la sentència o recórrer a instàncies superiors, mai provocar malestar entre la població i enfrontaments entre els ciutadans, arribant a l´insult o amenaces personals contra el pacte de progrés de Pego”.

Continua el comunicat “estos fets que considerem molt greus, es mereixen una contestació. És per això que… volem manifestar enèrgicament la nostra més enèrgica repulsa a estes lamentables actuacions de certs militants del PP de Pego, així com alguns membres de partits independents de Pego, de Dénia i d´El Verger, que s´han posicionat a favor dels condemnats, atacant membres del Partit Socialista. La seua actitud denota ser poc democràtics i intolerants enfornt de les sentències, dels jutges, de l´estat de dret”. Per a evidenciar encara més aquest suport, els socialistes celebraven a Pego la seua executiva comarcal, normalment sol celebrar-se a Dénia.

En la mateixa línia l’executiva comarcal del Bloc, que encapçala Salvador Sendra, va manifestar públicament que «volem deixar clar el nostre total i absolut suport i la nostra solidaritat amb els nostres companys del Bloc de Pego».

Els tres líders del tripartit el dissabte següent a la concentració i posterior manifestació a favor de Carlos Pascual i José Orihuel, van denunciar a la caserna de la Guàrdia Civil de Pego els organitzadors de la manifestació per injúries després de veure les fotografies de les pancartes i cartells que alguns dels manifestants exhibiren durant la protesta.
446 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!