L’Ajuntament de Pego signa el nou contracte de recollida del fem

Ho feia l’alcalde el passat dimecres, 6 de novembre, amb l’empresa amb més puntuació del concurs de concessió, Agricultores de la Vega de Valencia. El dos de desembre és la data marcada per a començar a operar la nova concessionària de recollida i transport de residus sòlids.
Després del llarg procés que ha comportat la resolució del concurs de licitació del servei de recollida i transport dels residus sòlids de Pego, per fi s’ha signat el nou contracte. Va ser dimecres passat. Ho va anunciar l’alcalde del municipi, Enrique Moll durant la sessió plenària ordinària de novembre, arrel del nou informe de reparo redactat per Intervenció a les factures emeses per a pagar l’actual empresa que s’encarrega del servei transitòriament, CESPA -finalment exclosa pel Tribunal Central de Recursos Contractuals.

Avançava també Enrique Moll que durant la signatura del contracte dimecres passat es va establir la data d’inici del nou servei de fem, el proper 2 de desembre. Això provocarà que Intervenció acabe d’emetre informes de reparo.
Des del PP, Maite Ferrándiz, confiava que “el servei siga millor que està donant esta empresa que està ara”.
L’alcalde recordava que quan va començar l’empresa, en període de transició, la gent estava molt contenta, però des què “saben que no van a fer el servei, està abandonat el servei i ho estem notant tots”. De fet, confirmava que “en l’últim mes hem tingut molts queixes de veïns”.485 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!