La Confraria de Pescadors Riu Molinell, única adjudicatària per a pescar anguila per part de la Conselleria d’Agricultura

La zona de pesca dels rius Bullent i Molinell, en els termes municipals d’Oliva i Pego, ha estat l’única adjudicada per a pescar anguila. No ha estat de l’angula, que s’ha adjudicat en 4 zones distintes de la província de València i Alacant. La Confraria de Pescadors Riu Molinell també podrà pescar angula en el riu Bullent, a Oliva, i en el Molinell, entre els termes de Pego i Oliva. L’adjudicació és realitza per un període de cinc anys. La temporada de pesca de l’anguila compren de l’1 d’octubre a l’1 d’abril de l’any següent; la de l’angula, de l’1 de desembre al 31 de març.

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha adjudicat els zones per a l’exercici de la pesca de l’angula i de l’anguila en les aigües publiques de la província de València i Alacant.

Per a la pesca d’angula s’han adjudicat els zones següents:

– A l’Associació Professional Antiga Confraria de Pescadors d’El Perellonet, les zones de la Gola de Pujol i la Gola del Perellonet, ambdós situades en el terme municipal de València.

– A l’Associació Angulera Marges del Perelló, la zona de la Gola del Perelló, situada entre el tèrmit de València i Sueca.

– A l’Associació Angulera de Mareny de Barraquetes, Sueca i Cullera, les zones de pesca de Gola del Rei (Sueca), Gola de Sant Llorenç (Cullera) i Riu Vaca (Xeraco).

– A la Confraria de Pescadors Riu Molinell, els zones de pesca d’angules de Riu Bullent, en Oliva, i de Riu Molinell, entre el tèrmit municipals d’Oliva i Pego.

L’única zona de pesca d’anguila adjudicada ha sigut la dels rius Bullent i Molinell, en els termes municipals d’Oliva i Pego. L’entitat adjudicatària és la Confraria de Pescadors Riu Molinell.

Les adjudicacions per a cada zona de pesca, que apareixen publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en sengles resolucions, son intransferibles i és realitzen per un període de cinc anys. La temporada de pesca de l’anguila compren de l’1 d’octubre a l’1 d’abril de l’any següent. La d’angula compren de l’1 de desembre al 31 de març de l’any següent.

1836 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!