La Confraria de Pescadors Riu Molinell, única adjudicatària per a pescar anguila per part de la Conselleria d’Agricultura

La zona de pesca dels rius Bullent i Molinell, en els termes municipals d’Oliva i Pego, ha estat l’única adjudicada per a pescar anguila. No ha estat de l’angula, que s’ha adjudicat en 4 zones distintes de la província de València i Alacant. La Confraria de Pescadors Riu Molinell també podrà pescar angula en el riu Bullent, a Oliva, i en el Molinell, entre els termes de Pego i Oliva. L’adjudicació és realitza per un període de cinc anys. La temporada de pesca de l’anguila compren de l’1 d’octubre a l’1 d’abril de l’any següent; la de l’angula, de l’1 de desembre al 31 de març.

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha adjudicat els zones per a l’exercici de la pesca de l’angula i de l’anguila en les aigües publiques de la província de València i Alacant.

Per a la pesca d’angula s’han adjudicat els zones següents:

– A l’Associació Professional Antiga Confraria de Pescadors d’El Perellonet, les zones de la Gola de Pujol i la Gola del Perellonet, ambdós situades en el terme municipal de València.

– A l’Associació Angulera Marges del Perelló, la zona de la Gola del Perelló, situada entre el tèrmit de València i Sueca.

– A l’Associació Angulera de Mareny de Barraquetes, Sueca i Cullera, les zones de pesca de Gola del Rei (Sueca), Gola de Sant Llorenç (Cullera) i Riu Vaca (Xeraco).

– A la Confraria de Pescadors Riu Molinell, els zones de pesca d’angules de Riu Bullent, en Oliva, i de Riu Molinell, entre el tèrmit municipals d’Oliva i Pego.

L’única zona de pesca d’anguila adjudicada ha sigut la dels rius Bullent i Molinell, en els termes municipals d’Oliva i Pego. L’entitat adjudicatària és la Confraria de Pescadors Riu Molinell.

Les adjudicacions per a cada zona de pesca, que apareixen publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en sengles resolucions, son intransferibles i és realitzen per un període de cinc anys. La temporada de pesca de l’anguila compren de l’1 d’octubre a l’1 d’abril de l’any següent. La d’angula compren de l’1 de desembre al 31 de març de l’any següent.

2288 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!