Esports: El Pego CF empata en Santa Pola i la resta veuen els partits ajornats

Sols la mala puntaria va impedir que el Pego s’emportara ahir els tres punts de casa del Santa Pola, el cuer de la classificació de tercera.
El filial, el juvenil i tot el futbol base ajorna els seus partits degut a la pluja.
El sènior masculí i el junior femení de basquet perden els seus partits en tant el futbet femení obté una abultada victòria. Sols la mala puntaria va impedir que el Pego s’emportara ahir els tres punts de casa del Santa Pola, el cuer de la classificació de tercera. El nou entrenador dels rogets César Melo, no va poder estrenar-se amb una victòria, encara que l’equip va oferir una imatge distinta a la dels darrers partits amb Moratal. El Pego no va poder ahir superar al Santa Pola i va tornar a casa amb un punt, encara que la sensació entre la plantilla era que s’havia escapat la victòria.

La primera part va ser de domini roget amb uns jugadors concentrats en aconseguir la segona victòria consecutiva, una circumstància que sols s’ha donat una vegada en la present lliga. Al quart d’hora, Tomaca marcava el 0-1. Els pegolins continuaren atacant en busca d’un altre gol que donara tranquil•litat. El Santa Pola estava sobre les cordes i Sergio va tindre la gran oportunitat per a sentenciar al marcador.

En la segona part, el Santa Pola va millorar el seu joc, encara que els pegolins continuaren fallant ocasions. En el minut 52 vindria l’empat i el marcador ja no tornaria a moure’s tot i les oportunitats que va tindre el Pego. El tècnic roget va destacar en acabar l’encontre l’actitud i l’esforç dels jugadors pegolins, encara que va lamentar les ocasions perdudes.

Pel que fa la resta d’equips de la Marina Alta i la Safor que militen a la categoria, el Dénia va protagonitzar una de les sorpreses de la jornada al perdre a casa davant el Burjassot per 0-2. . El mateix resultat va obtindre l’Oliva a sa casa davant el Castello B, mentre que el Gandia va empatar en el camp de l’Alone a 0 gols.

D’espres d’esta jornada, la classificació de tercera està encapçalada pel Villareal B, seguit del Valencia B. El Dénia es quart i es troba en llocs de promoció. El Pego es situa al mig de la taula, en el 13 lloc amb 28 punts, el Gandia és 16 amb 25 i e l’Oliva ocupa llocs de descens amb 24 punts.

La propera jornada el Pego te un difícil compromis ja que rep en el Cervantes a l’Onda que es cinqué i està tan sols a un punt de jugar la promoció.

Poc hi ha a dir, l’oratge va deixar sense jugar alguns partits.