Els simpatitzants del PSPV de Pego tenen fins l’1 de març per a inscriure’s a participar en les primàries

Les persones interessades en participar en este procés poden dirigir-se al despatx que el PSPV té a l’Ajuntament de Pego, on tenen el manifest pel canvi progressista amb el que s’ha de comprometre abans de poder participar en l’elecció del candidat. Només s’ha de presentar el DNI i aportar 2€. La votació es durà a terme diumenge, 9 de març, de 16 a 19 hores a la seu socialista.
És sabut que el PSPV ha obert un període de primàries per a triar a la persona que encapçalarà la llista a les Corts Valencianes en les eleccions autonòmiques de 2015. Dos són els candidats a estes primàries, l’actual secretari general del PSPV, Ximo Puig i l’actual alcalde de Faura, Toni Gaspar.

Els militants tenen passe directe en la votació. A més, però, pot participar en estes primàries tota la ciutadania major de 16 anys, amb nacionalitat espanyola i resident a la Comunitat Valenciana que s’haja inscrit prèviament en el cens electoral de les primàries. Amb l’elaboració d’este cens, el PSPV s’assegura que no podrà votar qualsevol, sinó que ho faran aquelles persones que són simpatitzants del partit que també volen aportar la seua veu davant esta decisiva elecció. Abans, però, hauran de signar l’anomenat ‘manifest progressista’ i aportar 2€. Per a fer-ho només necessiten presentar el DNI.
Els i les simpatitzants del PSPV, a Pego poden acudir al despatx que els socialistes tenen a l’Ajuntament de Pego, situat a la segona planta del consistori, abans d’entrar a l’alcaldia. També ho poden fer telemàticament en l’adreça electrònica www.pspv-psoe.net. Tenen de temps per omplir el ‘manifest progressista’ fins el proper dissabte, 1 de març.
La votació tindrà lloc el diumenge 9 de març. Oficialment eixa votació està convocada de 10 del matí a 8 de la vesprada. A Pego, però, tenint en compte que dissabte 8 de març per la nit se celebra Pinyata, han restringit l’horari de votació de 16 a 19h., en la seu socialista, a la Casa del poble.

Sense que cree precedent, el secretari local del PSPV, Enrique Moll va avalar, el passat mes de gener, a l’actual secretari general, Ximo Puig, com també va fer un important nombre de militants, tot i que no fou la totalitat de l’Assemblea socialista pegolina.
532 Visites

Deixa un comentari