El Júnior Masculí disputarà la Final de la Copa Federació

És la primera vegada que s’arriba a una final. Arribar fins ahí reflexa “la feina ben feta de la fent que està treballant en els equips inferiors de bàsquet”. La final es disputarà el divendres que ve al Port de Sagunt contra el CB Énguera. En el II Concurs de Pesca de la Fira el guanyador ha estat Luis Miralles. A més, esta vesprada se celebra l’assemblea informativa del Pego C.F. a les 20’30 a la Casa de Cultura. A partir de hui els joves que ho vulguen es poden inscriure per a assistir a l’Escola Esportiva d’Estiu que començarà el proper 1 de juliol. Comencem els esports parlant de bàsquet perquè el júnior masculí del CB Pego ha superat la semifinal de la Copa Federació contra el CB Aldaia, en guanyar a casa per 30 punts (el passat dissabte, a les 18:00 h.) i en perdre a Aldaia per 8 punts (ahir diumenge, a les 17:00 h.). Aquest resultat, amb punts a favor, es tradueix en què el proper divendres, per primera vegada en la història del CB Pego, el Júnior Masculí del CB Pego jugarà la FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ, es disputarà al Port de Sagunt i previsible es veurà les cares contra el CB Énguera.

Com totes les competicions, en aquesta també han anat eliminant-se uns equips a d’altres i dels dotze que aproximadament han jugat, finalment només “queden dos equips”, com recordava Dani Alemany, el president del CB Pego, també col•laborador d’aquesta casa amb la seua participació al programa ‘Esports a Ràdio Pego’.

El fet històric que ha aconseguit el júnior masculí significa, en paraules del president del CB Pego “recolzar la feina ben feta de la gent que està treballant en els equips inferiors”. Ressaltava també Dani Alemany l’esforç de l’entrenador i dels jugadors de l’equip perquè van començar a treballar a octubre i encara no han parat. Apuntava Alemany que “falta que tota la feina que estem fent en els equips inferiors es demostre en l’etapa sènior”.

Per a anar a recolzar als júniors masculins, el divendres eixirà un autobús des de Pego en direcció al Port de Sagunt on es disputa la final. Tothom que tinga interès en donar suport a aquest joves jugadors podrà posar-se en contacte amb Pascual o Cristina, que estaran al Pavelló Cobert durant la setmana, explicava el president.

Per últim informava Dani Alemany del tancament de temporada del CB Pego que se celebrarà aquest dimecres, 25 de juny, al pavelló Ausiàs March on hi haurà diverses activitats programades per als més menuts, des de castell inflable a concurs de triples.


Ja en fira hem de donar compte dels guanyadors del II Concurs de Pesca ‘Fira de Pego’ que enguany ha tingut 21 participants, tots ells entre 6 i 14 anys. En consonància amb la I edició, aquest 2008 també s’ha caracteritzar per la poca quantitat de captures realitzades. Tot i això la paciència dels xiquets i xiquetes els va permetre passar una bona jornada. I en aquest panorama, el primer premi se l’ha endut Luis Miralles i el segon guardó ha recaigut en Joan Sanchis.


A més en esports hem de recordar que aquesta vesprada a les 20:30 h. i a la Casa de la Cultura tindrà lloc l’Assembla Informativa del Pego CF que porta moltes i interessants novetats per al futur del Club. Està oberta a tothom que estiga interessat.


Així mateix, la regiduria d’esports ha informat que a partir de hui els joves que vullguen es poden matricular a la I edició de l’Escola Esportiva d’Estiu que naix “amb la intenció de donar continuïtat, durant el període de vacances dels joves, a l’activitat esportiva i recreativa, a més de donar una alternativa a les diferents activitats tant esportives com culturals i socials que ja s’ofereixen en la població, com la piscina La Trilladora o escola d’estiu, entre d’altres”, s’explica en el comunicat de premsa.

En l’Escola Esportiva d’Estiu es practicaran diferents esports i jocs. Està dirigida a xiquets i xiquetes a partir de 12 anys i serà totalment gratuïta. L’escola esportiva estarà en marxa durant tot el mes de juliol al Pavelló Cobert de Pego en horari de 10 a 12, de dilluns a divendres. Les places són limitades. Els joves interessats es poden matricular al Pavelló Cobert des de les 9 del matí fins a la 1 de la vesprada.

Des de la regiduria d’esports també s’informa de què el Pavelló Ausiàs March estarà obert durant tot el mes de juliol en horari de 9 del matí a 1 de la vesprada per aquelles persones que vullguen realitzar qualsevol tipus d’activitat esportiva.


Sobre els resultats de la XXXIV edició del Tir i Arrossegament de la Fira de Pego es donaran el dimecres en un especial ‘Pols i Vent’.


527 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!