El Grup Scout de Pego animarà xiquets i xiquetes dijous al Mercat

Això de 9 a 13:30h. De vesprada, 16 a 20:30h. a la plaça de l’Ajuntament. Faran tallers diversos per als més menuts de la casa i a més vendran manualitats pròpies per tal de recaptar diners per a la seua propera aventura, realitzar el Camí de Sant Jaume aquest estiu.
Les dates nadalenques en les que estem suposen un dels períodes de vacances dels més menuts i joves de la casa. Aprofitant aquesta circumstància d’oci, el Grup Scout de Pego ha decidit eixir demà dijous al Mercat, de 9 a 13:30h., per a entretenir els més menuts amb diversos tallers. Els Scouts continuaran la seua tasca animadora de 16 a 20:30h., a la Plaça de l’Ajuntament, com explicava una de les seues membres, Marta Bondia.

Entre els objectius dels Scouts es troba “educar els xiquets però d’una altra forma, amb jocs, amb diversió o anant de campament”, relatava Marta Bondia qui animava als joves a incorporar-se al grup.

Dijous, a més de dur a terme tallers per als més menuts i joves de la casa, el Grup Scout de Pego també vendrà manualitats pròpies per tal de poder dur a terme l’aventura marcada per a 2012. “Els més joves del Grup volem fer el Camino de Santiago este estiu i poder estar en contacte amb la natura que també és una de les coses que pretenem en els Scouts”, explicava Marta Bondia.
526 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!