El Grup Scout de Pego animarà xiquets i xiquetes dijous al Mercat

Això de 9 a 13:30h. De vesprada, 16 a 20:30h. a la plaça de l’Ajuntament. Faran tallers diversos per als més menuts de la casa i a més vendran manualitats pròpies per tal de recaptar diners per a la seua propera aventura, realitzar el Camí de Sant Jaume aquest estiu.
Les dates nadalenques en les que estem suposen un dels períodes de vacances dels més menuts i joves de la casa. Aprofitant aquesta circumstància d’oci, el Grup Scout de Pego ha decidit eixir demà dijous al Mercat, de 9 a 13:30h., per a entretenir els més menuts amb diversos tallers. Els Scouts continuaran la seua tasca animadora de 16 a 20:30h., a la Plaça de l’Ajuntament, com explicava una de les seues membres, Marta Bondia.

Entre els objectius dels Scouts es troba “educar els xiquets però d’una altra forma, amb jocs, amb diversió o anant de campament”, relatava Marta Bondia qui animava als joves a incorporar-se al grup.

Dijous, a més de dur a terme tallers per als més menuts i joves de la casa, el Grup Scout de Pego també vendrà manualitats pròpies per tal de poder dur a terme l’aventura marcada per a 2012. “Els més joves del Grup volem fer el Camino de Santiago este estiu i poder estar en contacte amb la natura que també és una de les coses que pretenem en els Scouts”, explicava Marta Bondia.
478 Visites

Deixa un comentari