Continuen les curses del XIII Circuit de la Marina Alta

Les curses del XIII Circuit de la Marina Alta arriben a Xàvea amb la seua XX Volta a Peu i a la XXIV edició de la Mitja Marató del Port de Sagunt, Carme Sala es proclamà guanyadora de la cursa. El dissabte passat es celebrà la XXIV edició de la Mitja Marató del Port de Sagunt, quarta prova classificatòria per al XII Circuit de Curses Populars de la Diputació de València, i com és costum i tradició l’estrella de la cursa fou l’atleta pegolina del Dorsal-19 Carme Sala Ferrer, la primera classificada de la cursa fou marta Esteban Poveda de l’Amaters Esports amb 1-20-14; però aquesta xica SF no participa en la general del circuit, per tant la guanyadora legal i a més a més 1era de VAF és la nostra corredora Carme Sala Ferrer amb una marca de 1-23-18, segona classificada Cristina Loeda Soto amb 1-24-09 SF i 3era la VAF Maria Esther Balaguer Planelles de la Universitat Politècnica, Carme és la primera en la classificació del circuit doncs ha quedat 1era en Puçol, Alcàsser i Port de Sagunt i 2ona en Torrent, la prova la guanyà el també tradicional Hassane Ahouchar amb 1-08-07, el nostre incombustible Vicent Sala González quedà en el lloc 162 de la general amb 1-30-50, siguent el 33 de la seva categoria VB .Acabaren la prova 1055 atletes.

En quant al XIII Circuit de la Marina Alta es celebrà la 5ena prova , la XX Volta a Peu a Xàbia que fa tres anys que te la sortida i l’arribada en Aduanes del Mar front a Palau d’Esports, desprès d’aquesta cursa la classificació per clubs de la marina queda de la següent manera: 1er El Cametes de Pedreguer amb 58130 punts, 2on La Safor-Salines amb 57346, 3er El Llebeig de Xàbia amb 56575 punts i en sisè lloc el dorsal-19 dePego que va superant-se amb 51061 punt.
Les classificacions individuals de la general i de les diferents categories queda com cal: general homes, Mounir Hourama del F. Beneyto 32/36; Joan Pous Prodesport Gandia 33/30, Joan Martínez Ind. 33/39; general dones, Patricia López Xeresa 39/30, Sandra Díaz Alzira 39/41, Olivia Peiró Safor-Salinas 41/54. guanyadors per categories, juvenil F. Isabela Gil Ind.,juvenil M. Ahmed Smajli Cametes, SF, Patricia López Xeresa, SM Hourama Mounir F. Beneuto, VAF Olivia Peiró Safor, VAM Juan Martínez, VBF Maxine Mckinon Dianium, VBM López Cheli F. Beneyto, VCF Henriette Weber Benidorm i VCM Jefrey Witington Costa Blanca Striders.
Dorsal-19; Dario Ivars el 26 amb 37/02, Siscar Bay 37/56, Company Puig 38/22, Enrique Llambies 39/42, Fernando Vicens 39/44, seguiren Vicent Sendra, Alberto Pons, Sendra Reig, David Camps, Toni Server, Joan Antoni Pascual, Laura Pascual 8ena SF amb 46/17, Pascual Sendra, Mengual Cots, Mengual Moll Ramon Alemany i Esplugues Banyuls.
De l’Atzúvia, Manel Ortega, Pascual Vidal i Pepe Pérez, del Xe que Vaig, Joan Pons i Joan Sastre, altres de Pego Bernardino Sastre, Juan Morera, Pepe Cambrils, Paco Campoy, Llorenç Pérez, Doroteo Llambies, Ximo Pastor, Joan bolta i Batiste Asprella.
En xiquets : Barrufets F. 1era SDandra Frau Garcia de D-19, 2ona Joana Pons Cardona del Xe que Vaig i 3era Júlia Vicens Pons del D-19.
Preb. F. maria Frau, Preb. M. Pau Frau, Benj. F. Júlia Sendra giner, benj M. Kevin Fillol, Pau Sendra, Arnau Frau, Sergi Chamorro, Jaume Moya, Alex Vicens i Ferran Sendra.Ale. F Mar Sala Oltra i Ale.M. Eduardo López.
Participació: finalitzaren 997 corredors, 846 homes i 151 dona, xiquetes 115 i xiquets 101, participants pegolins 44 atletes entre totes les categories.

El dissabte que ve dia 30 de maig tenim la volta a peu a Gata de Gorgos, que és la seva XII edició i la sisena del XIII circuit de la Marina, la sortida serà del col·legi públic a les 17 els menuts i a les 19 els més majors.

Ferran Ferrando, Dorsal-19
http://dorsal-19.blogspot.com/
540 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!