Compromís per Pego aconseguix 559 inscripcions per a les primàries

500 era la xifra que s’havien proposat el col·lectiu. La xifra final, comptant amb els militants i simpatitzants és de 622 persones de Pego que podran votar a les primàries de Compromís. D’altra banda, la formació ha organitzat este diumenge un dinar-xerrada dinar-xerrada amb els candidats i les candidates a encapçalar la llista a les Corts per la circumscripció d’Alacant.
El passat dimecres, 21 de gener, finalitzava el termini per a inscriure’s a les primàries de Compromís. Superada esta data i fet el recompte de gent inscrita, Compromís per Pego ha volgut donar les gràcies públicament a totes les persones que s’han inscrit i també a aquelles que han informat a d’altra gent perquè s’inscriguera al cens de les primàries de la formació. La tasca duta a terme pel col·lectiu els ha permés superar les expectatives de participació sobrepassant les 500 inscripcions que s’havien marcat com a meta. Finalment han estat 559 inscripcions que, sumades a la militància i simpatitzants, donen un total de 622 persones que «podrem opinar i dir quina llista volem, tant a Pego com a les Corts», expressa el portaveu de Compromís, Àngel Oltra.
Oltra qualifica les xifres com d’ «impressionants», ja que finalment s’han inscrit més de 40.000 persones arreu del territori i han estat 2.000 les inscripcions a la Marina Alta. Estes xifres demostren, segons el portaveu de Compromís per Pego que «la gent vol un canvi i participar d’ell, i que Compromís és la ferramenta per aconseguir-lo demostrant que unes primàries realment obertes a tota la ciutadania, i en les que es voten persones i no llistes fetes ni acords, funcionen i és el que la gent necessita».

Durant el dia de hui, divendres, es podran comprovar les dades incorporades al cens. De 18 a 20h., al carrer Sant Agustí, on antigament estava l’oficina de Creama.

D’altra banda, Compromís per Pego ha anunciat que ha organitzat este diumenge, 25 de gener, «un dinar-xerrada amb els candidats i les candidates a encapçalar la llista a les Corts per la circumscripció d’Alacant», és a dir, Rafa Climent, Marian Campello, Mireia Mollà i Josep Crespo i el pegolí, Josep Nadal. La gent que estiga interessada ho haurà de comunicar abans de dissabte al migdia al correu pego@compromis.net o cridant al telèfon 636 472 276.
Les persones inscrites el divendres 27 de gener rebran un correu electrònic amb un enllaç per a verificar el telèfon, una vegada verificat, rebran un codi al telèfon amb el que es podrà votar per internet els dies 28, 29 i 30. El dissabte 31 es podrà votar de manera presencial al recinte del Mercat Municipal a partir de les 10 del matí fins a les 20 de la vesprada.
493 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!