Els socialistes de la Marina Alta lamenten que la Conselleria de Sanitat permeta a l’empresa concessionària incomplir el seu compromís d’inversions

El diputat socialista Jordi Serra afirma que «els responsables de la Generalitat Valenciana han estat ignorant les necessitats sanitàries de la Marina Alta de manera continuada durant anys».
El regidor i diputat Jordi Serra ha valorat la resposta parlamentària rebuda sobre el pla quinquennal d’inversions que hauria d’haver presentat davant de la Conselleria de Sanitat l’empresa concessionària de la sanitat en la comarca abans del finalitzar l’any 2014, encara que els responsables autonòmics admeten que este document «no és inclús definitiu, per la qual cosa no hi ha presentat oficialment».
Serra ha recordat que el passat mes d’octubre ja va sol·licitar còpia del dit document, a la qual cosa la Conselleria de Sanitat va respondre a finals de novembre que «l’empresa concessionària de la gestió sanitària en la Marina Alta no ha presentat encara el mencionat pla quinquennal d’inversions, document que hi ha d’aportar en les pròximes setmanes».
Per al diputat socialista ha quedat demostrat, amb el transcurs de les setmanes, que la Conselleria de Sanitat «ha permés a l’empresa concessionària incomplir el seu compromís sobre les inversions a realitzar en infraestructures sanitàries comarcals». Segons Serra, han acabat sent totes les contestacions «males excuses» per a no obligar a complir allò que es va comprometre des d’un inici Marina Salut.

Jordi Serra ha criticat l’actitud dels responsables de la Generalitat Valenciana, ja que «les necessitats sanitàries de la Marina Alta han estat ignorades de manera continuada durant anys». Per al diputat socialista, durant tot este temps el Partit Popular de la Comunitat s’ha escudat en la presentació del dit pla quinquennal, «però a hores d’ara ja no hi ha res que puga ocultar la nefasta gestió sanitària en la nostra comarca», assegura el socialista.

Serra ha recalcat que els compromisos adquirits per l’empresa concessionària eren, entre altres, la construcció del segon centre de salut a Dénia o el nou centre promés a Pedreguer o Calp, a més de moltes altres xicotetes actuacions en infraestructures sanitàries derivades del deteriorament patit estos anys degut a la nul·la inversió realitzada.

El regidor i diputat ha instat els responsables polítics del Partit Popular, començant per l’alcaldessa de Dénia Ana Kringe i acabant pel President de la Generalitat Alberto Fabra, «que exigisquen per a Dénia i per a la resta de municipis que componen la Marina Alta aquelles infraestructures que són necessàries per al desenvolupament vital i diari de la ciutadania de la comarca».
764 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!