Avui s’ha projectat ‘El Concurs’, un curt de l’IES Enric Valor, a la Trobada dels Premis Tirant d’Escolars ‘09

S’ha realitzat a les 10’30 del matí a l’IVAM, l’Institut València d’Art Modern. ‘El Concurs’ és un curt que es va rodar l’any passat a l’assignatura d’Audiovisuals de l’IES Enric Valor de Pego i que el seu professor, Ignasi Navarro va considerar interessant enviar als Tirant. Pego no té una representació als Premis Tirant, sinó que compta amb dos projectes pegolins. D’una banda, en la secció de documentals trobem el de promoció turística de Pego i Les Valls i d’altra, en els Premis Tirant d’Escolars 2009 trobem ‘El Concurs’, un curt realitzat durant l’any passat a l’assignatura d’Audiovisuals de l’IES Enric Valor.

Eixe curt de 20 minuts de durada, ha estat projectat aquest matí a la seu de l’Institut Valencià d’Art Modern, l’IVAM, dins les sessions matinals de la Trobada dels Premis Tirant d’Escolars 2009. El professor de l’assignatura, Ignasi Navarro ‘va veure una oportunitat en l’anunci dels Premi Tirant perquè el resultat del projecte era atractiu i era una oportunitat de contrastar el projecte amb projectes similars d’altres instituts”.

Actualment els alumnes de l’institut tenen fàcil accés a les noves tecnologies i als continguts audiovisuals que units els han permés posar en pràctica els paràmetres bàsics que s’utilitzen el món de la imatge audiovisual creant curts com el que han presentat als Premis Tirant. Segons Ignasi Navarro si aquesta assignatura serveix per a orientar alguns alumnes en els seus gustos universitaris, és tota una recompensa.

470 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!