Properes activitats de l’atletisme

Participació pegolina de les diferents curses realitzades el cap de setmana. Resum de la XXIX marató de València. La cursa de la dona a Pego La participació dels atletes del Dorsal-19 aquest cap de setmana passat fou en tres fronts diferents en ubicació: La Font d’En Carrós, València, La Vall d’Uixó, Castelló i Valdepeñas, Ciudad Real en Castella-La Manxa. En La Font participaren els 10km. Siscar Bay en el lloc 24 de 1.003 amb un temps de 38m. 4s. Vicens Pastor el lloc 46 amb 39m. 16s. i a continuació Mas Siscar, David Camps i Llaura Pascual, Llorenç Pérez, Arbona Escrivà, Mengual Cots, els germans Sendra Sastre, Ramon Alemany i Pepe Cambrils.

En Valdepenyas mitja marató Carmen Sala amb un temps d’1h. 23m. 58s. quedà la segona de veteranes D i la 65 de la general i Vicent Sala el 237 de la general, el 16 de VD amb un temps d’1h. 36m. 10s. i en la cursa de muntanya de la Vall d’Uixó David Camps realitzà la cursa amb un temps de 2h. 47m. 17s.

L’actualitat crua del Dorsal-19 es centra en aquesta setmana en la tradicional participació dels atletes del club en la XXIX edició de la Marató Internacional de València, els voltants del centre comercial valencià de l’avinguda de Campanar s’omplin de milers de corredors disposats a gaudir i patir dels 42 km. 195m. al llarg dels carrers i avingudes de València, dintre d’eixa ‘marabunda’ d’atletes estaran el grup de pegolins que… desprès estaran tres o quatre mesos parlant del que ha fet o del que haurien pogut fer, eixa és la grandesa de la marató, viure la realitat i somiar la fantasia, el dia 24 de febrer parlarem dels resultats; el dia 22 serà la cita en l’avinguda de Campanar i la meta en les blaves pistes del Riu.

El dia 7 de març a les 6 de la vesprada tindrem la segona caminada de la dona, es realitzarà sobre un circuit de 1.600m. al que donarem dues voltes fent un total de 3km. 200ms., hi haurà que anar un mica abans per agafar el dorsal i enganxar-se-lo a la samarreta, la vestimenta per a eixe dia no te que ser res de particular, per suposat que el millor és un xandall; però qualsevol roba còmoda és adequada per a la pràctica de la caminada, en acabar la cursa cada participant rebrà un bossa de regal amb alguna que altra cosa dintre, allò ideal seria que cada dona convidara al seu home a que l’acompanyara a la festa, per que en resum el que anem a fer és una festa, com ho serà l’actuació de QMAV acompanyant a la nostra cantant Dolores Amelia Medina Sendra el dia 6, divendres, per la nit a les 10, en el Teatres Municipal, aquesta actuació del Quintet amb Dolores Amelia es repeteix desprès, és un concert/recital que aconselle que no es perda ninguna dona, ni home. A més a més hi haurà altres activitats i més coses en eixos dies dedicats a les nostres dones.

Ferran Ferrando
Cultural Dorsal-19
687 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!