Ambra posa música i imatge al programa comenius ‘Aigua i desenvolupament sostenible’

Ho ha fet realitzant un lip dub de la cançó de La Gossa Sorda, ‘Farem Saó’. En ell ha participat tot l’alumnat, el professorat, l’AMPA i personal no docent del centre educatiu. Es presentarà el proper 22 de juny, en el sopar de fi de curs que organitza l’AMPA i que es durà a terme al poliesportiu Cervantes.
“I ara va de bo, baixant Penyagolosa se sent la veu del tro: farem saó!
Farem saó que ofegue la sequera i entre les canyes del camí rebrotaran
noves idees com llances al vent reconduiran la situació
Farem saó”

Esta és la tornada d’una de les cançons més conegudes del penúltim disc dels pegolins La Gossa Sorda, ‘Saó’. Quan parlem de saó en agricultura ens referim al grau d’humitat d’una terra, abundant o suficient perquè produïsca fruit, especialment després d’una ploguda.

A això li sumem que ‘Farem Saó’ ha estat la cançó elegida pel col•legi públic Ambra per a realitzar un lip dub, un doblatge labial, és a dir, un tipus de vídeo que combina sincronització labial i doblatge d’àudio per fer una espècie de videoclip. El lip dub es caracteritza perquè és una seqüència única, sense talls ni muntatges de postproducció. Esta circumstància suposa una preparació prèvia molt minuciosa que ha portat a tot l’alumnat d’Ambra, el seu professorat, l’AMPA i el personal no docent a haver d’assajar durant cinc dies junt a Figa Produccions, l’encarregada d’elaborar el projecte.

El resultat es podrà veure el proper divendres, 22 de juny, per la nit durant el sopar de fi de curs que organitza l’AMPA del col•legi públic Ambra al poliesportiu municipal Cervantes. El lip dub es projectarà allí mateix en pantalla gran.

Per les dades aportades ja us haureu adonat que en totes les activitats que està duent a terme el col•legi Ambra sobrevola i s’introduix el projecte europeu Comenius que duu el títol d’ ‘Aigua i desenvolupament sostenible’. Un projecte en el que participa tota la comunitat educativa pegolina i, a través de l’Ajuntament de Pego, tota la societat. L’objectiu que s’ha fixat este ambiciós projecte és el de posar en valor la riquesa que suposa tenir aigua en una època en què la seua deficiència causa greus problemes.
254 Visites

Deixa un comentari