Èxit absolut a la IX Fira de Comerç de Pego

El bon oratge va propiciar que la plaça del Mercat i el Mercat Municipal bolliren de gent els dos dies de fira. Els comerços presents vessaven felicitat. Els motius nadalencs van embellir el cor de l’esdeveniment i les associacions van animar els joves de la casa, els estòmacs més blaus i un llarg etc. En el I Concurs de Cobertos, Jordi Aparisi va ser el vencedor. La cistella que sortejaven les Falles va recaure en el nº 788.
La presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, Victòria Pastor, dissabte de matí ja valorava molt positivament l’esdevenir de la IX Fira de Comerç, organitzada per la regidoria de Comerç i Creama Pego. Entre d’altres coses, Pastor destacava que “el solet és com tot, nosaltres som de sol, el sol t’atrau” i va atraure “gent de fora, que és el que ens alegra” perquè “alguna cosa ha funcionat”.

La IX Fira de Comerç de Pego va tenir un aliat que fa anys que se’ls resistia, el bon oratge, que va propiciar l’assistència massiva dels pegolins i les pegolines a apropar-se al Mercat Municipal i a la plaça del Mercat, el centre neuràlgic del municipi durant el cap de setmana.
El públic assistent tenia l’aperitiu, molt variat, a la plaça del Mercat, on estava distribuïda una nodrida representació del teixit associatiu de Pego amb menjar tradicional,

manualitats i arbres de Nadal en miniatura,tallers d’animació infantil i amb demostració de primers auxilis,


arreplegada de joguets,marató fotogràfica,amb el sorteig d’un quadre de l’ermita de Sant Antoni elaborat per diversos alumnes del taller de pintura de l’EPA,amb fotografies creatives de Nadal, ball, cant, scalextric,figures humanes ancestrals


i un llarg etc.


Una de les novetats de la IX Fira de Comerç de Pego va estar el I Concurs de Cobertors que penjaven d’alguns dels balcons del carrer Major i Poeta Llorente. L’Agent de Desenvolupament Local de Creama Pego confirma la gran afluència de participació en la votació popular. A més destacava que en esta primera edició s’havien exposat 23 cobertors d’estils diversos. “Autèntiques meravelles”, era com els definia Alicia Carbonell.
Pepa Sendra, regidora de Comerç i Creama anunciava els guanyadors. El primer premi requeia en el cobertor de Jordi Aparisi, amb 47 punts aconseguits. En segona posició, amb 39 punt al seu favor es trobava el cobertor de Maria Dolores Ortolà. El tercer lloc l’aconseguia el cobertor de Sergio Serna amb 35 punts.
Diumenge, la regidora de Comerç i Creama, Pepa Sendra agraïa “l’esforç realitzat per tots i l’afluència de totes les persones”. Destacava també el bon oratge que “ens ha acompanyat”. Tot este conjunt de factors “és el que et dóna ànims per a preparar-ne una número 10.” Avançava el desig que “per ser el desé aniversari esperem que siga encara més lluïda que esta”.

La regidora de Comerç i Creama posava un exemple de la resposta de gent envers la IX Fira de Comerç de Pego, explicant que mentres s’estava duent a terme l’exhibició canina havien hagut d’avisar a un agent de viatges perquè l’estand el tenia ple. Este exemple duia a Pepa Sendra a declarar que “hi ha més precisposició a informar-se i de comprar a Pego que la que podia haver fins a estos moments, una cosa que ens alegra a tots”.

L’Agent de Desenvolupament Local de Creama Pego, Alicia Carbonell, confirmava les paraules de la regidora de l’àrea i manifestava que “la participació de la gent ha sigut fantàstica” i “el comportament de tots ha sigut exemplar”.
La presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, Victòria Pastor, el diumenge feia la seua valoració definitiva sobre l’esdevenir de la Fira de Comerç i coincidia amb la regidora de Comerç i l’ADL de Creama Pego en el fet que “està sent un èxit”. I eixe èxit es va traduir, entre d’altres coses, en improvitzacions a les que convidava el públic assistent com la de fer de models d’alguns productes presents a la Fira.

Els comerços participants en la IX Fira de Comerç de Pego es mostraven molt satisfets per com s’havia desenvolupat el cap de setmana. Coincidien en el fet que havia assistit moltíssima gent. Podríem resumir l’opinió de la majoria de comerços participants a la IX Fira de Comerç amb algunes de frases que ens han deixat al micròfon de Ràdio Pego: “que la gent para amb ganes de festa, de vore el comerç, de comprar cosetes”, ha estat una fira “molt positiva. Al final ens ha acompanyat l’oratge. Hem fet bé en canviar la data de la fira i el solet ha animat molt a la gent i està molt ple”. “Ha valgut la pena”. “Un 10”. “Un cap de setmana entretingut”.
La gent també coincidia en què la IX Fira de Comerç de Pego ha estat “de categoria”, “molt acollidora, hi ha prou representació de comerç”. “M’agradaria que en feren tots els anys, que no s’acabe”. “M’agrada, anima molt i és el que fa falta a Pego”.

714 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!