Xàbia va ser el lloc de presentació d’una guia de Turisme C. Valenciana per aplicar els ODS

El regidor de Turisme de Pego, Ricardo Sendra, va assistir ahir a l’acte celebrat a Xàbia on es va dur a terme la presentació per part de Turisme Comunitat Valenciana de 100 recomanacions per a implantar els Objectius de Desenvolupament Sostenible en les diferents destinacions turístiques.

Representants de les diferents localitats de la Marina Alta es van reunir ahir a Xàbia per a conèixer la guia 100 recomanacions per a l’aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible a les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

Segons ha informat la Generalitat, durant la presentació, el president, Ximo Puig, va animar al sector turístic a sumar-se al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) inclosos en l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

Puig va afirmar ahir que, Turisme Comunitat Valenciana impulsarà la sostenibilitat mitjançant la innovació per tal de «millorar la productivitat i la capacitat de competir» en les destinacions turístiques.

La guia ofereix una sèrie de recomanacions d’actuació en la destinació i inclou intervencions en nombrosos àmbits de la vida diària que suposen la protecció i el respecte per l’entorn.

El regidor, Ricardo Sendra, va assistir per tal de conèixer aquestes recomanacions que es traslladaran al departament de Turisme de Pego.

1692 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!