Xàbia acull el segon Aplec per la Terra

El cap de setmana que, el divendres 17 i el dissabte 18 d’agost, tindrà lloc a la veïna localitat de Xàbia la segona edició d’Arrels que aprofitarà per a reunir diferents grups de la comarca en defensa del territori per a debatre sobre el moment actual. A més hi haurà concerts, xerrades i accions reivindicatives. Avui s’ha presentat a la ciutat de Xàbia el que serà l’Aplec per la Terra: Arrels 2007. Un espai que vol aprofitar la conjuntura del proper cap de setmana d’agost, 17 i 18, per a reflexionar i acollir noves forces en la continua defensa del territori. En aquest sentit, el col•lectiu Arrels de la Marina vol posar el seu gra de sorra amb la segona edició d’Arrels.

Annabel Nadal, una de les organitzadores de l’esdeveniment explicava per a Ràdio Pego que l’objectiu d’Arrels “és unir esforços i reflexionar per a veure cap a on s’han de canalitzar.” Analitzar els problemes d’habitatge que hi ha a la comarca, les obres desmesurades que no s’aturen i la massificació que comporten, així com la destrucció del territori que porten parelles. Dit d’una altra manera, el segon Aplec per la Terra, segons els organitzadors vol estudiar “què dir i com dir-ho per a canviar dinàmiques”.

El programa que s’ha elaborat compta amb activitats lúdiques, reivindicatives, debats i xerrades de formació pensades per a la gent de totes les edats. A continuació es pot consultar el programa d’Arrels 2007:

Divendres 17 d’agost

17: 00 Obertura Zona d’Acampada
18: 00 Realització Grafitti “Arrels 07” Pista del Graüll
20: 00 Obertura Guixeta (venda d’entrades) Pista del Graüll
21: 00 Obertura de portes concert. Pista del Graüll
22: 00 Pista del Graüll

BURRERA COMPRIMIDA Deliris Escènics
FELIU VENTURA amb tota la banda
MIQUEL GIL amb tota la banda
PINKA

Dissabte 18 d’agost

10:30 Despertà i Jam Literària,
12: 00 Xerrada “Alternatives: Agricultura Ecològica” Casa de Cultura
16: 00 ACTE CENTRAL “ I ara què?” Debat obert amb la participació de
col•lectius en defensa del territori.
20:00 Cadena humana “Salvem el Litoral Valencià, Salvem la Grava”, Platja de la Grava, un dels actes més reivindicatius que pretén fer una crida per a defensar el litoral valencià.
21: 00 Obertura de portes concert,
22:00 Pista Graüll

ASPENCAT
LA GOSSA SORDA
OBRINT PAS
INSERSHOW
458 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!