Visita organitzativa per a iniciar les obres de repavimentació de vials

Hui és el dia marcat per l’empresa adjudicatària d’aquest projecte, inclòs en el Pla d’Inversió Productiva de la Generalitat Valenciana, per a començar a treballar. No obstant, el veïnat dels carrers Llavador i Ràfol d’Almunia tindrà un dia més de tranquil•litat, ja que hui serà una jornada més bé de planificació.
Hui és el dia marcat, en l’escaleta de planificació del projecte de repavimentació de vials, per a començar les obres. No obstant, com quasi totes les planificacions, sempre es produeixen retards i en aquest cas concret, hui, 2 de novembre, es dedicarà la major part de la jornada a organitzar el tempo i la manera d’executar les obres per tal de produir les mínimes molèsties al veïnat i a la població en general.

Així, durant aquest matí representants d’Esclapes e Hijos, SL, l’empresa adjudicatària del projecte, s’han reunit, entre d’altres, amb efectius de la Policia Local per tal de preveure el tall de la circulació als carrers afectats en la primera fase de les obres, els carrers Llavador i Ràfol d’Almúnia; Capità Sendra, Fra Francesc Peris i accessos al Cementeri Municipal i als vestuaris del Camp de Futbol i Pistes d’Atlestime del Pujol.

En principi, segons indica la planificació del pla d’execució, aquesta primera fase està previst que es desenvolupe en uns 21 dies. Per a la realització dels carrers es contemplen un total de cinc actuacions que començaran en el tall de l’aglomerat, la reparació de parxes i l’elevació d’arquetes; seguiran en el fressat; continuaran en l’asfaltat i finalitzaran en la senyalització. L’execució dels accessos afegeix a aqueixes fases altres com és el cas del reomplit de llast (zahorra).
501 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!