Uns 30 vehicles participaran en la II Pujada Villa de PegoLa II Pujada Villa de Pego es celebrarà diumenge 17 de febrer en la carretera d’Ebo. Es tracta d’una prova puntuable pel circuit de muntanya de la Comunitat Valenciana. De fet, serà la primera del calendari de 2019. I, segons Manolo Manríquez, president del Club Automobilístic de Gandia, encarregat d’organitzar la pujada, comptarà amb la participació d’uns 30 pilots.

El recorregut d’aquesta prova ha estat ampliat respecte a la primera edició, celebrada al 2017. Els pilots competiran sobre una distància de 6 quilòmetres que estarà dividida en quatre mànegues. La seguretat d’espectadors i participants correrà a càrrec de 46 persones repartides en 23 punts estratègics.

Els vehicles i pilots arribaran a Pego dissabte de matí per fer la verificació al passeig de Cervantes, on podran ser admirats de prop pels aficionats a l’automobilisme, tal com ha manifestat el regidor d’Esports, Raúl Tamarit.

Des de l’Ajuntament de Pego, com afirma l’alcalde, Enrique Moll, s’aposta fort per la pujada perquè entra dins la voluntat de promocionar noves modalitats esportives. I també per tal de promocionar el poble de cara a l’exterior.

1197 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!