Un empat just

Crònica de Rixi Sendra sobre l’últim partit del Juvenil.
El juvenil del Muro i el Pego empataren a 0 gols en un partit un tant avorrit en el que la igualtat en la classificació -tan sols els separa un punt- obligava a pensar que cap dels dos equips volia perdre el partit. Així, els dos equips plantejaren un partit molt aguerrit on la batalla anava a estar en el centre del camp.

El preparador pegolí, Jose Luis ‘Canari’ va alinear a Rixi, David, Guari, Víctor, Juan, Jordan, Arnau, Pepe, Borja ( Erick 45’), Sergi ( Sergio 82’) i Ivan.

En la primera meitat el Muro tan sols va xafar l’àrea pegolina una vegada, però intentava sorprendre amb tirs rasos des de la frontal. El Pego també tingué alguna ocasió clara en alguna jugada d’estratègia i en una internada per la banda de Borja que no va trobar rematador. Així ens n’anàvem al descans amb un 0 a 0, i en alguna coseta que arreglar en els pegolins per a millorar en la segona meitat.

Començàvem la segona part amb la lesió de Borja que era substituït pel debutant Erick, el jugador del cadet havia entrat a última hora en la convocatòria per la baixa de Joan Buigues.

En estos restants 45 minuts sí que va dominar un poc més el conjunt del Comtat, que va tenir l’oportunitat d’obrir la llauna en el min.58 però el davanter murer no va saber definir davant la porta de Rixi.

Alguna que altra vegada intentava el Pego eixir a la contra però sense massa eficàcia, el Muro tingué una altra oportunitat claríssima en un tir des de la frontal del seu millor jugador que Rixi va enviar a corner. Així, el Pego intentava colgar balons buscant el cap de Pepe, Ivan, Sergio però sense massa fortuna. Ja en els minuts finals l’àrbitre va expulsar al davanter del Muro per una falta sense baló a Jordan. No obstant, sense molt més es va acabar el partit, amb un sabor dolç per als jugadors de ‘Canari’ ja que el Muro tan sols havia perdut dos vegades en La Llometa. A més, el punt és positiu després de la gran victòria de la setmana passada. D’altra banda, esta setmana ve un gran equip com el Ciutat de Benidorm, un equip, però, que ara no passa pel seu millor moment. Per a eixe xoc El Pego recuperarà els sancionats Aitor, Xavi i Venti expulsats la setmana passada.

Esperem que s’òmpliga el Cervantes el dissabte a les 19 h, Pego Juvenil CF vs Ciutat de Benidorm.