Troben el cadàver del jove desaparegut d’Oliva

El cadàver del jove que fa un mes va desaparèixer a Oliva va ser trobat ahir a la zona de la marjal dins del vehicle en el que va ser vist per última vegada, propietat d’un amic seu Final amb tragèdia. I és que el cadàver del jove que fa un mes va desaparèixer a Oliva va ser trobat ahir a la zona de la marjal dins del vehicle en el que va ser vist per última vegada, un Mercedes SLK de color roig, propietat d’un amic seu. A hores d’ara, el cos es troba a l’Institut de Medicina Legal de València, on es determinaran les causes exactes de la mort, però cal dir que tot apunta a que va perdre la vida a conseqüència d’un accident de trànsit.

Segons les primeres investigacions, sembla ser que Carlos Sanchis se’n va eixir de la carretera quan circulava a gran velocitat bé des d’un camí de la marjal proper a la Nacional 332 o bé des de la pròpia Carretera General, en un punt pròxim al polígon Jovades d’Oliva. No s’han trobat en la zona marques de pneumàtics derivats d’una frenada, pel que s’apunta la possibilitat que Sanchis s’adormira al volant mentre conduïa.

Amb això, el Mercedes va volar per damunt de les aigües de la marjal superant així inclòs una zona on les canyes arriben als quatre metres d’alçada, impactant en aquest lloc i quedant submergit amb el seu conductor fins el migdia d’ahir.
Des del primer moment es va sospitar que el cotxe pugués estar en algun punt de la marjal, i amb aixe motiu des del dia de la seua desaparició s’han dut a terme diverses batudes pel parc natural. Una d’elles va congregar a mig miler de veïns i amics que el van buscar sense èxit, participant en la recerca mitjans aeris i gossos del servei cinològic de la Guàrdia Civil.
Segons sembla va ser una prostituta de les que de vegades es situen en la carretera Nacional i en els camins adjacents a la marjal la que ahir de matí va detectar alguna cosa estranya en el fons d’una zona plena de canyes.
857 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!