‘Tres o no res’ s’estrena a Pego

La darrera obra de café-teatre de l’Escola de Teatre de Pego arriba a Pego de la mà del Casal Cultural. Serà el proper diumenge, 22 de març, a les 7’30 de la vesprada. Carolina Ferrer, Blas i el Gamba faran passar una estona plena de riure’s amb aquests tres monòlegs que estan lligats per la mateixa història. Finalment l’estrena de l’obra de café-teatre ‘Tres o no res’ que representen Carolina Ferrer, Blas i el Gamba, arriba a Pego. El seu director, Cèsar Monzonís, abans de l’estrena oficial a Gata assegurava en una entrevista al Taula Oberta de Ràdio Pego que de segur que l’obra s’estrenaria al municipi i eixa data ja ha arribat. Agafeu paper i bolígraf i marqueu al calendari que el proper diumenge, 22 de març, ‘Tres o no res’ de l’Escola de Teatre de Pego es representarà al Casal Cultural a les 7’30 de la vesprada. Tres monòlegs units per una mateixa història que van sorgir amb una velocitat de vertigen perquè des del Macma es demana moltíssim la presència en el circuit de café-teatre obres en valencià, com aquesta que ara arriba a Pego.

Aquesta obra és una aventura més de l’Escola de Teatre de Pego que enguany compleix cinc anys i continua sent una de les principals canteres d’actors i actrius a la Marina Alta. Una bona mostra la podrà veure la gent el proper diumenge amb la segona obra de café-teatre que munta l’Escola de Teatre. La primera, ‘Parlem d’amor’ es va representar la temporada passada per la Butaca Teatre amb un gran èxit de crítica i públic.

Enguany amb ‘Tres o no res’ es pretén que el públic passe una estona agradable amb un trio tan efervescent com l’actual. En l’obra s’ha intentat que els textos no siguen “els típics monòlegs on apareix un personatge, se’n va, entra un altre i se’n va, sinó donar-li un poquet d’història”, és el que explicava el director de l’obra que a més exposava que només amb la tria de la llengua, el valencià, ja estan representant “la realitat de la Marina Alta”.

Aquesta realitat s’enriqueix en el moment en que els monòlegs recullen textos i anècdotes de la comarca com és l’exemple pegolí de Maruja Cambrils.

El format de café-teatre assegurava Monzonís que li “agrada molt” perquè “estàs assegut, mirant un espectacle mentre et fas una cervesa. Això és un luxe”. Així convida a tothom a que diumenge, a les 7’30 de la vesprada, s’arriben al Casal Cultural de Pego per a poder veure a tres personatges rurals i moderns alhora lligats entre si per les relacions personals i les malalties.
393 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!