Tres i no res estrena dissabte al Teatre Municipal de Pego ‘En lo fàcil que seria portar una vida normal’

És la segona obra d’aquest grup que entrellaça monòlegs i que va nàixer de l’Escola de Teatre Municipal de Pego. Carolina Ferrer, Blas i El Gamba es transformaran dissabte a la nit, a partir de les 22’30 hores, en tres bojos revestits de normalitat.
Creant inquietud el grup de teatre ‘Tres i no Res’ convida al poble de Pego a assistir aquest dissabte, a partir de les 22’30 hores, al Teatre Municipal per a viure un esdeveniment únic, l’estrena de la segona obra d’aquest grup que va nàixer fa un parell d’anys al paraigües de l’Escola de Teatre Municipal de Pego. Dos actors: Blas i El Gamba; una actriu: Carolina Ferrer i un director: Cèsar Monzonís, donen cos i vida a aquest conjunt teatral que pren el nom, ‘Tres i no res’, de la seua òpera prima i que va nàixer, segons paraules del director, “com moltes vegades fan les coses els valencians i els pegolins que és de hui per ahir”.

‘Tres i no res’ s’ha consolidat com a grup a base de treballar el primer any. El que va derivar en una primera experiència “positiva i divertida”, indicava Monzonís. La conseqüència, doncs que ells s’ho passaren molt bé i “també hem fet passar-ho molt bé a molta gent i la prova és que allà on hem anat hem repetit i ara ens estan cridant de prou llocs”, afegia Monzonís. L’altra conseqüència és la continuïtat de ‘Tres i no res’ com a grup teatral.

I que pot esperar el públic que vaja a veure l’estrena d’aquesta obra de ‘Tres i no res’, ‘En lo fàcil que seria portar una vida normal’? Blas aventurava que “amb l’obra esta es poden riure, com a mínim, 12 voltes, en una hora i escaig que dura”. Afirmació que matisava Carol assegurant que “esta obra està pensada per a no parar de riure, des què comença fins a què acaba”. Al que afegia Blas que “veges on pots anar per ahí, a Gandia, a Nova York, a Chicago que en una hora es puguen riure 12 voltes, en 5 euros”, que és el preu de l’entrada.

‘Tres i no res’ posa en escena un tipus de teatre que el director “no n’he vist cap paregut”. Assegurava César Monzonís que “és una cosa nova que hem fet nosaltres”. La base de les obres de ‘Tres i no res’ són els monòlegs, uns monòlegs que transpiren “humor rural, humor de poble” per tot arreu, aclaria Monzonís, qui afirmava alhora que amb aquest humor el que volen és “reivindicar la burrera que hi ha al poble i tota la sanor que hi ha als pobles” i “eixe és l’estil”.

El que també caracteritza les obres de ‘Tres i no res’ és que els monòlegs que posen en escena són propis, una qüestió que destacava i valorava Carolina Ferrer perquè avui en dia “es porta moltíssim els monòlegs tipus Club de la Comèdia, hi ha molta gent atrevida i avesada que s’atreveix i fa monòlegs, però que un es faça el text, se l’escriga, se’ls pense, se l’idee… això no està tan vist”.

Estrenar una obra sempre és un moment especial, perquè significa enfrontar-te a la realitat del que s’ha anat gestant al llarg de mesos i mesos, significa saber com reaccionarà el públic al que acabes d’interpretar. Si l’estrena és al teu poble, doncs la pressió prèvia sol ser encara més forta. És per això que Carolina Ferrer afirmava que “ fer l’obra ací a Pego ens fa molta il•lusió a tots […] tot i que a mi em fa un poquet de por açò”, sobretot pel fet de no saber fins l’últim moment si el pati de butaques del Teatre Municipal, que té una capacitat de 500 persones, estarà o no de gom a gom, tot i això, Carol augurava “que estarà ple”.

I per a facilitar més les coses, el Gamba, feia una concessió generosa als amants del futbol. I és que l’estrena de ‘En lo fàcil que seria portar una vida normal’ coincideix en l’hora en què finalitza el partit de la setmana, el clàssic Real Madrid – Barcelona en un moment clau de la lliga, quan els dos estan empatats a punts. És per això que el Gamba, concedia el temps necessari perquè la gent es desplace de casa al Teatre una vegada acabat el partit. Així, l’obra segurament s’iniciarà sobre les 22’45 hores.

‘Tres i no res’ convida al poble de Pego a acudir a l’estrena d’aquest dissabte de ‘En lo fàcil que seria portar una vida normal’ al Teatre Municipal “només per riure’t prou”.

724 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!