“Tres deseos” per a la Vall de Gallinera

Si la vida et concedira un desig… quin triaries? Antena 3 Televisión prepara un programa a la Vall de Gallinera per a complir els somnis dels seus veïns i veïnes. El teu somni es pot fer realitat amb el programa “Tres deseos” un programa televisiu d’estil social, l’única pretensió del qual és satisfer les necessitats d’aquelles persones, que per malaltia, accident o mort d’un membre del nucli familiar, es veuen perjudicades per a seguir la seua vida quotidiana. De la mateixa forma, també ajudarà als afectats per catàstrofes naturals o accidents domèstics.

A més i sempre en la mesura que siga possible, “Tres deseos” té com a objecte ajudar una població en la seua totalitat de qualsevol punt de la geografia espanyola, a través d’actuacions que faciliten, per exemple, la creació de qualsevol instal•lació municipal necessària.

“Tres desesos” intentarà concedir desitjos materials, humans o socials als seus protagonistes, valent-se d’altres entitats, amb les que farà de mer mediador, o inclús, a través d’ajudes econòmiques. En este últim cas, depenent de la gravetat del problema a tractar o de la quantitat a tindre en compte.

Per a això compta amb un ampli equip humà i tècnic, que s’encarrega de buscar aquells casos que, segons la seua opinió, mereixen ser tractats en este espai. Un espai, que serà emès per Antena 3 Televisión a principis de l’any que ve, 2008, gràcies a la tasca realitzada per la productora Boomerang Televisió.

Finalment, este projecte compta amb tres especials, un dels quals es durà a terme, possiblement, en el municipi de Vall de Gallinera; sempre que podem satisfer els desitjos d’un gran nombre de persones. No obstant, i encara que estiguen seleccionades estes persones, “Tres deseos” instal•larà una carpa, en la que la resta dels ciutadans de La Vall de Gallinera puguen deixar les seues peticions. Per la nostra part seleccionarem aquelles que creem més convenients, i lògicament farem realitat eixos somnis.

Pots contar el teu desig, siga quin siga, des de conèixer el cantant que més t’agrada a viatjar per saludar algun familiar en alguna banda del món, passant per voler una pista de tennis per al poble, només has d’atrevir-te i escriure al correu electrònic: tresdeseos@hotmail.es ó redaccion.3deseos@boomerangtv.com. No oblides de posar el teu nom i el teu telèfon. També es pot cridar al 680 43 78 66 (t’atendrà Nieves).


718 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!