Tercer dia de parades a CREAMA

En els dos primers dies de vaga parcial el personal de Creama ha seguit massivament les convocatòries. Els treballadors i les treballadores del consorci comarcal encara no han cobrat les nòmines que els deuen. D’altra banda, volen fer notar que només paren dos hores per a no interrompre totalment el servei que ofereixen als usuaris.
Avui, 21 de desembre, ha tingut lloc la tercera convocatòria de parades de dos hores a les oficines de Creama de la comarca. La primera va tenir lloc el passat 15 de desembre i la segona el passat dilluns, 19. Unes parades que tenen com a objectiu denunciar l’impagament, 1’2 milions d’euros per part del Consell, el que provoca que el personal de Creama no cobre des d’octubre la seua nòmina completa.

Des del Comité d’Empresa de Creama remetien ahir un comunicat de premsa informant que “El personal de CREAMA seguix massivament les parades en defensa dels seus salaris”. El segon dels tres dies de vaga convocats pel Comité d’Empresa de CREAMA va ser seguit pel 83% de la plantilla”. Una mitjana que va baixar perquè als Serveis Generals del consorci només van secundar la parada de dos hores el 36% de la plantilla, en Serveis Generals, assenyalen des del Comité d’Empresa, és on “es troba la direcció de CREAMA i el seguiment ha sigut menor”; l’altra excepció ha estat Xàbia, on el seguiment va estar del 75%. En la resta d’oficines, inclosa la de Pego, aquest seguiment va ser del 100%

Avui, tercer i últim dia de convocatòries, els treballadors i les treballadores de Creama s’han concentrat, de 9’30 a 10’30h. davant l’Agència de Xàbia. Des del Comité d’Empresa expliquen que no s’ha plantejat una vaga completa, només parades de dos hores, perquè des de Creama es vol continuar donar servei als seus usuaris i les seues usuàries.

De moment, aquestes protestes no han obtingut resposta i 109 treballadors i treballadores de Creama continuen sense cobrar les seues nòmines. Se’ls deuen el 40% d’octubre i novembre i, molt probablement tampoc cobren desembre i l’extra de Nadal fins a gener de 2012.
661 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!