Tallada la carretera Pego-Oliva i viceversa pel creuament d’un camió a l’altura de la Conga

Foto de Jorge Mateu Momparler

Este matí un camió de grans dimensions invadia el carril contrari i es creuava totalment de punta a punta de la carretera CV-715 a l’altura de la coneguda com a revolta de la Conga i provocava la desviació del trànsit de Pego a Oliva i viceversa. Segons ha informat la Policia Local no hi hagut ferits. Així mateix, ha comunicat que les tasques per llevar el vehicle poden durar fins a mitjan vesprada.

Este matí la Policia Local de Pego informava d’un accident ocorregut a la CV-715, la carretera que unix Pego amb Oliva a l’altura del que es coneix com la revolta de la Conga. Un camió de grans dimensions envaïa el carril contrari i es creuava al llarg de tota la via impedint el pas de vehicles per eixe punt. Este matí es desconeixien les causes de l’accident entre dos camions, un de grans dimensions i l’altre de menudes. No obstant, en quedar travessat un dels camions implicats en mig de la via, ha provocat el tall de la CV-715 tant des de Pego a Oliva com d’Oliva a Pego. Al terme de Pego el trànsit s’està desviant per la carretera de les Sorts cap a la N-332 i, le
s últimes notícies de la Policia Local de Pego apunten que, fins a mitjan vesprada, no es podrà restablir el trànsit, degut a què està sent més costós del previst menejar de la posició en què s’ha quedat el camió accidentat, el mateix.

Foto de Jorge Mateu Momparler

La policia local ha comunicat que, afortunadament, no hi hagut ferits.

1730 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!