S’obri el termini de matriculació per a les proves de coneixement del valencià B2 i C2

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià ha obert el termini per a poder inscriure’s en les proves dels nivells B2 i C2 de coneixements del valencià.

Del 2 al 16 de setembre, ambdós inclosos, es podrà realitzar la matrícula i haurà de ser exclusivament per via telemàtica a aquest enllaç

Recordeu que per a poder participar en les proves, cal haver completat fins al final el procediment de matrícula, és a dir, emplenar el formulari en línia, annexar la documentació, si és necessari, de discapacitat, família nombrosa o algú altre cas. A més, cal fer el pagament de les taxes de manera telemàtica, validar la sol·licitud electrònicament i guardar el justificant d’inscripció. D’aquesta manera, la matrícula queda completada.

Les persones aspirants hauran d’imprimir el justificant generat de registre i pagament com a confirmació de la presentació telemàtica i dur-ho el dia de la prova.

Des de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià diuen que les places de matrícula de cada nivell estan limitades per la capacitat de les seues, per tant no s’admetrà cap canvi de localitat ni de nivell.

1190 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!