S’obri el període d’inscripció per a l’escola d’estiu de Pego 2012

Està dirigida a xiquets i xiquetes des dels 3 anys fins el 14. Enguany s’unixen l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva d’Estiu, prenent esta última el protagonisme, perquè els xiquets observen que hi ha moltes maneres de fer activitat física, a més de realitzar tallers i cursos relacionats amb l’oci, el reciclatge, el temps lliure i la salut infantil.
Enguany l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva d’Estiu s’unixen en una sola. Així, la regidoria d’Esports, amb la col•laboració en la Regidoria de Serveis Socials, ha creat un projecte d’Escola d’Estiu que va dirigit als xiquets i les xiquetes del poble des de 3 anys fins a 14. L’objectiu és que l’alumnat gaudisca dels jocs i activitats proposades.

L’Escola Esportiva està dissenyada per a donar a conèixer diferents esports reglats, com ara, l’handbol, el voleibol o futbol sala, a més d’altres esports de tipus més bé recreatius, com ara, les ‘indiaques’, el ‘freesbe’ o el paracaigudes, amb l’objectiu que els xiquets i les xiquetes se n’adonen i experimenten que hi ha moltes maneres de fer activitat física i, per tant, la seua pràctica pot ser molt variada. Així mateix, es vol transmetre que l’esport no té perquè ser sempre competitiu, que este és majorment recreatiu i divertit.

A més de la pràctica esportiva es realitzaran tallers i cursos relacionats amb l’oci, el reciclatge, el temps lliure i la salut infantil.

L’escola d’estiu es realitzarà des del 2 de juliol fins el 17 d’agost. En horari de 09:00h. fins les 14:00h.

Com a novetat, enguany es pot triar el temps de participació. Hi ha tres opcions i cadascuna d’elles, depenent de la durada, té un preu diferent.

– Des del 2 fins el 13 de juliol. (15 dies)
– Des del 2 fins el 31 de juliol ( 1 mes)
– Des del 2 de juliol fins el 17 d’agost (1 mes i mig)

Els grups d’alumnes aniran de 10 a 15 i estaran dividits per edats. En eixos grups es faran, acord a les necessitats de l’edat, manualitats, esport al pavelló, visita a instal•lacions del poble com són la Casa de Cultura, la biblioteca o el mateix Ajuntament, classes de natació, circuits de patinatge i bicicleta, escalada en rocòdrom, excursions, cursos de muntatge de tendes d’acampada o tallers de nutrició, entre d’altres activitats. Els divendres s’intentarà realitzar una activitat que dure tot el matí i que siga diferent a la resta de la setmana.

Les inscripcions s’inicien hui dilluns 7 de maig i es poden fer fins el 22 de juny a la regidoria d’Esports, situada a la segona planta de l’Ajuntament de Pego d’11 a 13h. Per les vesprades les inscripcions es poden fer al pavelló cobert.
664 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!