S’incrementa l’afluència de turistes a l’oficina de turisme de Pego i Les Valls

Durant el primer semestre de l’any, malgrat la crisi, les visites a l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls s’han incrementat un 5%. Pel que fa a l’ocupació dels allotjaments turístics durant el mes de juny els hotels i apartaments turístics han tingut un 50%, el càmping un 40% i les cases rurals un 25% d’ocupació. Les previsions per al mes de juliol no milloren massa.
Parlem de turisme perquè s’uneixen dues qüestions temporals: d’una banda que ja hem passat l’equador de l’any en curs i de l’altra que ja hem superat la primera part del que es considera època estival. Davant això l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls ha fet revisió de xifres i ahir va enviar una nota de premsa informant que durant el primer semestre de l’any, malgrat la crisi, les visites a l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls s’han incrementat en un 5%. Entre els visitants, els turistes estrangers són, sobretot, del Regne Unit i d’Alemanya. En aquest mes de juliol comença a notar-se l’arribada de francesos, apuntava la tècnica de turisme, Mari Nieves Mayor.

Informar, arrel de les activitats que comentava la tècnica de Turisme que són més demandades pels turistes, que aquest estiu no s’activarà el servei de barques per la Marjal de Pego-Oliva.

Avançant en les xifres turístiques des de la Tourist Info d’adverteix que tot i que les visites a l’oficina s’han incrementat en un 5% durant el primer semestre de 2011, durant el mes de juny s’ha produït “una disminució pel que fa a l’ocupació dels allotjaments turístics” i és “els hotels i apartaments turístics han tingut un 50%, el càmping un 40% i les cases rurals un 25% d’ocupació”. I el greu és que “les previsions per al mes de juliol no milloren massa, només per a les cases rurals, que pugen la previsió d’ocupació a un 60%”.

La conclusió, no pot ser altra que “la situació econòmica, clar que decidix prou el tema de les reserves”, asseverava Mayor, que manifestava que ara la gent s’espera fins a última hora per tal de contractar “pel tema d’ofertes”.

D’altra banda, des de l’Oficina de Turisme informaven que, aquest estiu n’hi ha tres formes diferents per a visitar la marjal:

– Visites organitzades pels educadors ambientals del Parc Natural. Són tots els dimarts i dijous, a les 8.30 del matí, gratuïtes.

– Excursió programada per la Tourist Info. El pròxim dissabte, 13 d’agost, ruta de senderisme amb lluna plena. El preu és de 5 euros.

– Nits astronòmiques, pel Col•lectiu Folk Follet. Divendres 29 de juliol i dijous 4 d’agost. A un preu de 10 euros.

Per a més informació, es pot telefonar a la mateixa oficina de turisme de Pego al 96 640 08 43.

Finalment, Mari Nieves Mayor informava que durant la temporada d’estiu la Tourist Info amplia el seu horari: De dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores. Dissabte de 10 a 14 hores i diumenge d’11 a 14 hores.


699 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!