Sergi Morera (Visibles Pego): “Clar que importa amb qui ens fiquem al llit, perquè per això ens estan matant”

Pego ha estat un dels municipis en què ahir es va dur a terme una concentració per a condemnar l’assassinat homòfob del jove Samuel Muñiz a A Coruña, dissabte passat

Milers de persones eixiren ahir a les huit de la vesprada a diferents localitats espanyoles per a condemnar la LGTBfobia i el crim del jove. L’associació Visibles es va sumar a la iniciativa i convocà una concentració a la plaça de l’Ajuntament on es van donar cita membres del col·lectiu, simpatitzants i representants de la corporació municipal.

Sergi Morera, president de Visibles, va demanar justícia per a Samuel Muñiz i afirmà que les persones del col·lectiu LGTBIQ+ tornen a sentir por als carrers.

Samuel Muñiz, de 24 anys va ser assassinat per un grup de joves homòfobs en la matinada del dissabte, que el van apallissar mentre li insultaven per ser gay. A més, a més, el dissabte un altre jove gay va ser víctima d’una brutal agressió multitudinària a Terrassa, Barcelona.

Sergi Morera manifestà ahir que Samuel no va morir com diuen els titulars de la premsa, sinò que “el van matar per existir”.

A més, a més, el president de Visibles, col·lectiu LGTBIQ+ de Pego, destacà que l’assassinat i agressions s’han produït a uns dies de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull, en ple segle XXI, moment en què la situació hauria d’estar millorant i està passant tot el contrari.

És per això que Morera va fer una crida a les institucions, i assenyalà, a més, que la defensa dels drets LGTBIQ+ és la defensa de Drets Humans i no té res a veure amb cap ideologia. També va dir als qui afirmen que no importa amb qui es fica cadascú al llit, que això no és així perquè, “per això ens estan matant”.
1170 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!