Sanitat ha decidit realitzar un estudi del subsòl per a determinar els danys del Centre d´Especialitat de Dénia

Passada una setmana l´immoble de l´antic ambulatori del Carrer Marqués de Campos de Dénia continua tancat; després de què una inspecció detectara l´avanç d´una sèrie de clevills apareguts a l´estructura de l´edifici fa un parell d´anys. Els tècnics, segons va apuntar dilluns la Conselleria de Sanitat, estan fent un estudi exhaustiu del subsòl i l’estructura de l’edifici per a determinar els danys i decidir si el centre pot tornar a obrir les portes al públic i personal sanitari. El resultat de les anàlisi no se sabrà fins a finals de setmana.
Des de Sanitat es va assegurar que el fet que estiga precintat l’ambulatori no ha suposat cap demora ni repercussió en l’atenció als pacients. Segons la Conselleria, ‘‘tots estan sent atesos amb total normalitat en l’hospital comarcal de La Pedrera”.

Per la seua banda, des de la Junta de Personal de l’hospital van comentar ahir que encara no sabien res sobre l’informe, tot i que la direcció els va dir ja la setmana passada que l’informe dels tècnics estaria preparat, com a mínim, demà dimecres. El que és clar, segons la Junta de Personal, és que ‘‘malgrat el que diga la Conselleria de Sanitat, l’hospital de La Pedrera està més col•lapsat i saturat, perquè a la massificació habitual, se sumen ara les consultes i visites que s’han traslladat des del Centre d’Especialitats”.

Els sindicats van assegurar que el tancament de l’ambulatori del carrer Marqués de Camp era ‘‘una cosa que es presumia des de feia temps perquè els clevills eren més que notables des de fa dos anys”.

Alguns testimonis van atribuir els danys en l’edifici a les obres de construcció de l’aparcament subterrani de La Via, com ha ocorregut en la majoria de les cases pròximes al pàrquing.

Els sindicats tenen clar que la rehabilitació de l’edifici ha de fer-la l’empresa Marina Salut, adjudicatària de les obres de construcció del nou hospital de gestió privada de Dénia. De fet, van matisar, que ‘‘la millora del Centre d’Especialitats, la de l’hospital La Pedrera i la construcció del nou hospital, figuren en l’adjudicació que va acordar la Conselleria de Sanitat en el seu dia”.
864 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!