Retorna l’activitat esportiva després d’una aturada per les Falles

El Pego Club de Futbol afrontarà el diumenge, dia 24, un derby comarcal, perquè s’enfrontarà al Club Deportivo Dénia. El partit es disputarà a Pego, al camp del Cervantes, segurament, a les cinc i mitja de la vesprada. Un encontre interessant, sense dubte, en el que els deniers estaran obligats a puntuar si no volen abandonar les posicions de promoció.

El diumenge també, començarà la setena edició de la lliga de tir i arrossegament del Club Esportiu Els Carreters Pego. La competició es farà al camp de tir i arrossegament del Camí de Sant Antoni el diumenge 24 de març. La lliga inclou altres dos cites, una el 14 d’abril i la tercera, el diumenge 12 de maig.

Amés, el mateix diumenge 24 de març, tindrà lloc la tercera edició de l’Arrapapedres a la Vall de Gallinera. Aquesta prova, que està organitzada pel club de muntanya Botamarges, es farà a Benialí i forma part del Circuit Trail la Marina. Es disputarà tres modalitats: un trail de 28 quilòmetres, un sprint trail de 14 quilòmetres, i una caminada senderista de la mateixa distància. Tot això serà a partir de les huit del matí, des del col·legi de Benialí. Les inscripcions estan ofertes fins les dos de la vesprada d’avui.

1256 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!