Resultats de la V Lliga comarcal de Tir i Arrossegament celebrada a Pego

La lliga, organitzada pel Club Esportiu Els Carreters de la localitat compta amb tres proves, dels que ja s’han disputat dos, als mesos de febrer i març. L’última prova tindrà lloc el 30 d’abril, al camp de tir del camí de Sant Antoni.

La V Lliga comarcal de Tir i Arrossegament que organitza el Club Esportiu Els Carreters de Pego, va viure diumenge passat la seua segona prova. La primera va tenir lloc al mes de febrer i la propera, i l’última, es disputarà el 30 d’abril. Les dos proves disputades fins ara donen resultats interessants en les diferents categories que competixen, des de la 1ª fins a la 5ª categoria. Us les contem:

17522785_1928404287445871_9167295936376570689_nLa 1ª categoria està liderada, després de les dos proves realitzades a febrer i març, per ‘Escándalo’ de Moscardó de Dénia que ha aconseguit la màxima puntuació, 10 punts, en ambdós jornades.

En la categoria trobem un empat entre ‘Sifoner’, del pegolí Carlos Pascual i ‘Culebra’ de l’ondarenc Guillem. Tots dos tenen 8 punts.

En la 3ª categoria hi ha un triple empat a 7 punts entre ‘Puntakinte’ de Vicent Clar de Xeraco, ‘Jardinero’ i ‘Walquer’, dos haques de José Ballester, d’El Ràfol d’Almúnia.

En 4ª categoria, amb només tres participants, guanya amb la màxima puntuació ‘Isabela’, del denier Moscardó.

En 5ª categoria, on hi ha dos participants, se situa en primera posició, amb la màxima puntuació, 10 punts, ‘Rubio’ de Pexino de Cullera.

1730 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!