Resultats atletisme 3era setmana novembre

Informació dels resultats dels pegolins a les últimes curses i calendari de proves per a la setmana vinent. 20 de novembre de 2007

MITJA DE GANDIA:
El diumenge 18 de novembre es va celebrar la mitja marató de Gandia amb un record de participació: 1212 atletes, tot un èxit per als gandians.
La participació dels atletes del Dorsal 19 no fou tot allò de nombrosa que calguera degut a la proximitat de les maratons de Benidorm i de Sant Sebastià en les quals tindrem participació; en el referent a la mitja de Gandia aquests són els resultats dels nostres corredors i corredores, encara que tinguérem que posar “corredores” davant.

Carme Sala Ferrer: 44 de la general, dels 1212 clasificats, 1ª de veteranes A i segona de la general de dones, els altres atletes classificats foren: -fernando Vicens Pastor, Pasqual Company Puig, Joan Antoni Pasqual Escrivà, Pasqual Sendra Franqueza, Vicent Sendra Franqueza, Vicent Sala Gonzàlez i Joan Antoni Server Millet dels quals el que menys importa és la marca o la classificació doncs el mèrit dels corredors populars està simplement en participar i si ja portes el mig segle al lom més mèrit encara.
Apaert de Gandia el diumenge passat es celebraren curses en: Xiva, pujada al castell: 541 participants, Gran Fons Port de Cataroja: 507 p., Cursa Solidària Es Posible en Benicalap: 987 p. Massarrojos: 400 p. Vinaròs 300 p. I Elda 700 p.; fent una simple suma en el País Valencià, el diumenge passat, corregueren 4.640 altletes, com es pot observar l’esport de la cursa popular està que es trenca així que animar-se i a entrenar.

El diumenge que ve els atletes del Dorsal 19 de Pego aniran a dues maratons molt diferents una de l’altra: Benidorm que començarà a les 8,30 del matí i Sant Sebastià ( Guipúscoa) que segons la Federació Internacional d’Atletisme és la més important d’Espanya. Esperem que els nostres atletes tornen a casa sense problemes i amb il·lusió per afrontar altres maratons.

CULTURAL DORSAL 19
FERRAN FERRANDO
806 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!