Resultats atletisme 1era setmana desembre

Informació dels resultats dels pegolins a les últimes curses.
Després de la pallissa que es pegaren els atletes del Dorsal-19, marató de Benidorm i marató de Sant Sebastià on tan brillants resultats aconseguiren els nostres representants; doncs mira per on el diumenge passat en Algemesí tornaren a brillar com en tots els llocs on van.
Es celebrava en la localitat de la ribera del Xúquer una mitja marató anomenada del Samaruc, 1.142 atletes acabaren en Algemesí entre ells i tornem a posar per davant “elles”, destacarem la primera classificada de la prova Carme Sala Ferrer que amb un temps de 1h 26m 23s afegeix un títol més a la seva llarga col·lecció de primers llocs en aquesta esgotadora disciplina atlètica, recordem que Carmen fou la guanyadora veterana en la clàssica Marató de Sant Sebastià. També mereix ser destaca Enrique Llambies que si en Benidorm quedà el lloc 19 d’una dura marató, en Algemesí fou el 41 de la general amb una gran marca 1h 21m 44s. Els altres pegolins en classificar-se en el Samaruc foren: Fernando Vicens Pastor amb 1h 31m 39s, Juanjo Arbona Escrivà amb 1h 36m 26s, David Camps Sendra 1h 39m 00s, Ferran Siscar Mengual amb 1h 42m 54s i Gerard Ortolà Garcia amb 1h 54m 36s. Hi ha que recordar que molts d’ells estigueren en Benidorm i en Sant Sebastià.
Per al diumenge que ve esta la mitja de la Vall del Segó, la sortida és aquest any en Quartell, no tendrien que anar; doncs es massa càrrega per a les cames; però ja veureu com el dimarts que ve en aquest programa donem alguna que altra notícia, temps al temps.
Dir també que l’escola d’atletisme municipal gestionada per la Cultural Dorsal-19 funciona amb gran entusiasme per part dels xiquets molts d’ells amb 5 anys assistint a les classes.

CULTURAL DORSAL 19
FERRAN FERRANDO
536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!