Raquel Siscar i Gonzàlez és presentada com a Fallera Major de Pego en el desé aniversari de la Junta Local Fallera

Dissabte Pego es donava conèixer a la societat pegolina la nova representant del món faller de 2010. Un any en què la Junta Local compleix els seus 10 anys de vida i és per això que dissabte es va aprofitar l’avinentesa de l’esdeveniment per a homenatjar els tres presidents que ha tingut la Junta Local i les 8 Falleres Majors de Pego en aquest important periple.
Enguany les falles tenen presa i és per això que sense més dilació, la primera setmana del mes de gener, es presentava la que serà representant de Pego en el món faller durant 2010. Ella és la jove Raquel Siscar i González, que va tenir l’oportunitat de compartir escenari amb les 8 Falleres Majors que ha tingut Pego en els 10 anys d’existència de la Junta Local. Així d’especial serà el regnat de Raquel Siscar, que té la responsabilitat d’ostentar el càrrec més important de les festes josefines en el 10é aniversari de la creació de la figura que assumeix i de l’organització que la va tirar endavant. L’acompanyaran en el repte, com a Cort d’Honor, Anna Llopis Aparisi i Belín Soler Molina.

Durant l’acte de presentació de Raquel Siscar i González com a Fallera Major de Pego, la Junta Local va aprofitar per a celebrar eixos 10 anys d’existència fent pujar a l’escenari als tres presidents que ha tingut, Pablo Ferrando, Fernando Alemany i Ximo Bordes i les 8 Falleres Majors de Pego que han representat fora i dins les fronteres pegolines a la nostra localitat.640 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!