Ràdio Pego posposa al divendres el debat electoral

Després de conèixer la suspensió dels dos grans partits estatals dels actes electorals per a hui i l’adhesió de la resta de formacions autonòmiques i locals, Ràdio Pego, tot i no compartir eixa suspensió decidia posposar, per a demà divendres, l’especial ‘Taula Oberta’ Eleccions Municipals 2011 i avançar l’Informatiu a hui dijous.
Avui s’havia de dur a terme el debat dedicat a les Eleccions Municipals de 2011. No obstant, i davant la suspensió d’actes electorals acordada pels dos grans partits estatals, PSOE i PP, i després d’una ronda de contactes telefònics amb la candidata i els candidats pegolins, Ràdio Pego ha decidit posposar l’especial ‘Taula Oberta’, tot i que no comparteix la decisió. El que no implica que Ràdio Pego, s’afegisca al condol general cap al poble de Lorca i les seues víctimes.

El debat tindrà lloc demà divendres de 12 a 14 hores, en les mateixes condicions en què es va plantejar inicialment. És per això que Ràdio Pego s’ha vist obligada a avançar els seus serveis informatius a hui mateix.

Sobre la decisió presa pel PSOE i el PP al respecte de la suspensió d’actes electorals en el dia d’avui hem volgut esbrinar l’opinió dels cinc candidats, ja que el dijous és un dia de molta activitat al poble de Pego. Maite Ferrándiz, candidata a l’alcaldia pel PP declarava que “tots hem de respectar-ho perquè el que ha passat en el poble de Lorca, doncs és lamentable […] i una campanya electoral no és una cosa que siga de la rutina de tots els dies, que és una cosa d’eixir al carrer, de parlar en la gent, de comunicar-te… d’alegria”.

Carmelo Ortolà, candidat a l’alcaldia per Ciutadans de Pego, expressava que “estic completament d’acord en la postura que s’ha pres de suspendre tots els actes electorals en el dia de hui en senyal de dol per la catàstrofe que ha passat, pel terratrèmol de Lorca”.

Enrique Moll, candidat a l’alcaldia de Pego pel PSPV, explicava que “ahir vam rebre la notícia que el partit socialista havia recomanat suspendre tots els actes electorals per al dia de hui. Nosaltres este matí teníem previst eixir al mercat i l’acte ja l’havíem suspès”.

Àngel Sendra, candidat a l’alcaldia de Pego pel BLOC-Compromís, assegurava que “em pareix una mesura molt correcta. En les catàstrofes, sempre, el poc que ajuda este recolzament, almenys les persones veuen que estan recolzades des de totes les institucions. No crec que els polítics perdem cap dia per fer un dia de recolzament a Lorca”.

Saül Ortolà, candidat a l’alcaldia de Pego per Esquerra-Pego, expressava que “ha sigut una tragèdia el terratrèmol en els morts que ha causat i si això serveix per a solidaritzar-nos en les víctimes del terratrèmol, doncs que vaja tota la nostra solidaritat a eixes persones i a eixes famílies ser volguts”.

Així, demà divendres, de 12 a 14 hores, Especial ‘Taula Oberta’ Eleccions Municipals 2011.

Per a divendres els actes electorals previstos són:

PP: Sopar míting de presentació de candidatura de Maite Ferrándiz a les 21:30 hores amb la presència del Secretari General del PP, Antonio Clemente.

PSPV: A les 19 hores, míting-berenar-ball al CEAM.

BLOC: Xerrada sobre la Xarxa Lliure a les 20 hores a la Casa de Cultura.
702 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!