Ràdio Pego inicia nova temporada 2015/2016

Des de hui tornen El Despertino, El Tramvia, l’Informatiu dilluns, dimecres i divendres i Taula Oberta dimarts i dijous. Per la vesprada, Ona Cafè. La resta de programes, els de col·laboració, aniran incorporant-se gradualment. La majoria d’ells ho faran després del pont del 9 i 12 d’octubre. Esta nova temporada es presenta carregada de novetats.
Hui, a punt de finalitzar setembre i començar octubre, inicia Ràdio Pego la seua programació. Programació que s’estendrà durant la tardor, l’hivern i la primavera. I en la que des d’este matí tornen a activar-se El Despertino, El Tramvia, l’Informatiu que torna a sonar dilluns, dimecres i divendres i Taula Oberta dimarts i dijous. Ona Cafè obrirà les primeres hores de la vesprada de l’emissora municipal. Com és habitual, però, els programes que completen i enriquixen la graella de la nova temporada de Ràdio Pego, els programes conduïts pels col·laboradors i les col·laboradores, aniran incorporant-se gradualment. Ho faran, majoritàriament, a partir del 13 d’octubre, després del pont.

La regidora de Mitjans de Comunicació, que inclou Ràdio Pego, Rebeca Bañuls ens avançava que Ràdio Pego presenta, per a esta nova temporada, una programació «variada» que combina «algunes novetats amb programes que fa temps que sonen a la graella». Entre les temàtiques que s’estrenen: agricultura, psicologia, humor o noves tecnologies. A més tornen alguns programes de la Xarxa d’emissores municipals valencianes.

Així entre els nous programes trobem:
Parlem de la terra (dilluns de 20 a 21h.) programa que versarà sobre l’actualitat agrícola en l’àmbit local i també autonòmic i nacional.
Més que paraules (dimarts de 20 a 21h.) programa que abordarà sobre diferents problemes de l’àmbit psicològic que afecten el dia a dia de les persones. Es farà des de la màxima proximitat i amb un llenguatge apte per a tots els públics.
Il·lustres desficiosos (dimecres 22 a 22.30h.). El seu eix central és l’humor improvisat. A partir d’una temàtica concreta, el programa es desenvoluparà amb preguntes i tests amb convidats. Un programa realitzat des del Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València.
Evoluciona (divendres 20 a 21h.). Té com a objectiu donar a conèixer els grups musicals de la nostra zona; els treballs que es mouen al seu voltant.
Sent digital (dissabte 12 a 13h.) Un programa que pretén informar sobre ciència, tecnologia, informàtica des d’una posició propera. Així mateix, una vegada al mes donaran veu a l’Assemblea Oberta de Pego.

En esta nova temporada es reincorpora La cuina en casa després d’un any de descans. En cas, serà la nostra amiga Obdúlia qui s’encarregue de suggerir-nos, cada matí al voltant de les 10h., receptes per a afegir al nostre menú.

Així mateix, Ràdio Pego incorpora a la seua programació alguns programes que arriben des de la Xarxa d’emissores municipals valencianes, més concretament de Ràdio L’Om de Picassent: Des d’Espioca cap a Ítaca (abans dels Informatius), El Musiquer (dimarts de 22 a 23h.) i Camdem town (dissabte de 21 a 23h.).

També s’incorpora a la graella Corred al cine, insensatos programa setmanal sobre cinema i sèries d’una hora i mitja de durada que s’emetrà divendres de 15 a 16.30h.

Algunes novetats en horaris: El racó de la pilota del tio Canya passarà a escoltar-se els dimecres de 14 a 15 hores. I, el que era Coses que passen, que enguany es transforma en El calaix musical s’emetrà dimarts de 21 a 22h.

La resta de programes que seguixen a la nostra graella: Te’n recordes d’aquella?, L’hora de la veritat, Esports a Ràdio Pego, Dorsal 19, La mosca cojonera, La teua veu, A caballo, Camins en la mar, Pego, París i Londres, Club sessions, Sound Dj’s, Time sessions, Dance sessions, La Manta al coll i, una vegada al mes, el programa d’educació d’Escola Valenciana, El Mural.

El complet conjunt de programació que enguany oferix Ràdio Pego pretén enriquir encara més la graella amb noves veus, noves temàtiques perquè cada vegada més gent sintonitze la 107.8 F.M., com confirmava la regidora de Mitjans de Comunicació, Rebeca Bañuls.




Enguany, com ja es produïra l’any passat, la graella també contempla tres hores de programació dedicada a la política municipal, complint així amb el reglament de règim intern de Ràdio Pego. Explicava Rebeca Bañuls que durant el primer Consell d’administració d’esta legislatura es va acordar que els programes tindran una durada de hora i mitja cada quinze dies.

Des d’ací no podem més que convidar-vos a escoltar tot el que Ràdio Pego té per a oferir-vos durant la temporada 2015/2016 que hui comença.
1016 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!