Ràdio Pego enceta la Vesprada política

Un dimecres cada dos setmanes l’estudi de l’emissora municipal s’omplirà rebrà els i les representants dels grups polítics de la corporació municipal per a parlar de temàtiques concretes que, directament o indirecta, afecten els pegolins i les pegolines. El primer programa, que tindrà lloc esta vesprada de 18 a 19.15h., esta dedicat a educació.
L’article 19é del títol V de participació dels regidors i les regidores dels grups municipals del “REGLAMENT INTERN DE L’EMISSORA MUNICIPAL RÀDIO PEGO”, especifica que l’emissora municipal dedicarà tres hores mensuals, com a mínim, de la programació […]a la política local. De fet, esta va ser una de les qüestions que es va tractar al primer Consell d’Administració de Ràdio Pego, d’esta legislatura com explicava en aquell moment la regidora de Mitjans de Comunicació, Rebeca Bañuls Cardona.

Després de dies de negociació per poder quadrar horaris i temps, a partir de hui, un dimecres cada quinze dies, de 18 a 19.15h., Ràdio Pego tindrà Vesprada Política amb els i les representants dels grups polítics que conformen la corporació municipal. Tot i que, com bé recull el Reglament intern de l’emissora municipal, queda la porta oberta a que també puguen participar, puntualment, els partits sense representació municipal.

Com sol ser marca de la casa i com recull el Reglament intern de Ràdio Pego, «el temps [d’intervenció] es repartirà de forma equitativa de tal manera que tots els grups, coalicions, partits polítics amb representació municipal tinguen la mateixa participació». D’altra banda, la Vesprada Política serà temàtica. És a dir, cada programa es dedicarà a un tema en concret perquè este es puga tractar amb certa profunditat per cada partit polític. La finalitat és que l’audiència puga tenir una idea més clara sobre les idees, posicions i solucions —si hi hagueren— que cada grup polític té o dóna al respecte de temes que afecten la ciutadania, directament o indirecta.

Hui estrenem la Vesprada Política a Ràdio Pego parlant d’EDUCACIÓ, coincidint amb la publicació que ahir va realitzar la Conselleria d’Educació de l’ordre que regula el programa Xarxa Llibres. Tot i que este no serà l’únic punt que tractarem en parlar d’Educació amb els i les representants polítics.

Podeu escoltar-lo a Ràdio Pego, programes a la carta, programa polític.
1077 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!