Quasi 400 persones es reunixen a la X Trobada de boixets de Pego

Alacant o València són algunes de les localitats que es van apuntar a esta trobada tan especial que permet a les boixeteres i els boixeters intercanviar idees, compartir una jornada diferents i adquirir material molt especialitzat.
La X trobada de boixets a Pego que es va celebrar diumenge al municipi va permetre que l’associació de boixeteres estiga «més que contenta» per la resposta de la gent a la convocatòria. I és que es van reunir al poble 370 persones que van lloar els detalls de les components de l’associació.Xaro Sendra, presidenta de l’associació de boixeteres de Pego explicava que estos espais de trobada permeten «ensenyar d’uns pobles a d’altres el que es fa, d’ahí que també tinguem l’exposició dels treballs més destacats realitzats durant l’any i sempre és un lloc per a trobar-nos, compartir idees, també aprofitem que venen paradetes per adquirir les coses que necessitem».
Durant la X trobada de boixets a Pego es va poder vore «de tot». Detallava Xaro Sendra que hi havia «tota classe de boixets, hi ha boixets que es fan a d’altres països, tècniques d’altres països que ací no es coneixem molt, de Flandes o Frances, hi ha molts brodats en tul i calats».
916 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!