Premis per a quatre alumnes i un professor de l’IES Enric Valor

Quatre estudiants de Primària i de Secundària, i un professor de matemàtiques de d’institut de Pego han estat guardonats en les últimes setmanes pels seus mèrits.

A finals d’octubre la Conselleria d’Educació publicà les llistes de l’alumnat premiat pel rendiment acadèmic en el curs 2019/2020. En elles apareix el Premi extraordinari al rendiment acadèmic en educació Secundària atorgat Joel Sendra Peris i a Dora Naya Pons, estudiants durant tota l’etapa de Secundària, de l’IES Enric Valor, on actualment cursen 1r de Batxillerat de Ciències.

També ha rebut aquest Premi Extraordinari en Secundària Silvia Verduras Garcia, jove que va fer l’ESO en l’extensió de l’IES Enric Valor d’Orba i que en l’actual curs estudia 1r de batxillerat a Pego.
I el quart estudiant destacat és Rubén Sendra Peris, qui ha aconseguit el Premi extraordinari al rendiment acadèmic en Primària.
Actualment estudia Primer de l’ESO en l’IES Enric Valor, però, el seus estudis de Primària els ha fer al CEIP Carolina Sala de Pego.

La comunitat educativa de l’IES Enric Valor de Pego ens ha fet arribar la seua satisfacció perquè a aquests alumnes aconseguisquen el reconeixement merescut al seu alt rendiment acadèmic, fruit del seu esforç i treball. I també trasllada aquesta felicitació a les seves famílies.

Però, l’IES Enric Valor està també d’enhorabona perquè Paco Lleches, professor de matemàtiques i secretari del centre, ha estat reconegut com un dels Magistrals 2020.

La setmana passada la Universitat Politècnica feia pública la llista de “Magistrals 2020”. Es tracta d’un reconeixement a professors de Secundària, batxillerat i cicles formatius de la Comunitat Valenciana, que s’atorga mitjançant unes enquestes entre els alumnes de primer de carrera de la Politècnica. Els Magristrals són 50 cada any, i aquesta ha estat la tercera edició dels guardons.

Paco Lleches Colomar es troba en el número 25 d’aquest llistat dels 50 professors magistrals del qual ja va formar part en l’edició del 2018. A més cal destacar que és l’únic professor de la comarca distingit com un dels «Magistrals 2020».

Afirma que aquests guardons omplin de satisfacció a tots els premiats per ser un reconeixement que naix des de l’alumnat.
2135 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!