Pilota valenciana, futbol base i tir i arrossegament, imatges guanyadores del I concurs de fotografia esportiva ‘Vila de Pego’

Les autores i autor, Lorena Sendra Alemany, Paloma Estarellas Martin, Fernando Orihuel Siscar. Les obres guardonades, junt amb d’altres seleccionades pel jurat, seran exposades a la piscina coberta municipal de Pego del 6 al 31 de maig. El lliurament dels premis es durà a terme durant la gala de l’esport.
El passat 15 d’abril va finalitzar el termini per presentar obres al I Concurs de Fotografia esportiva ‘Vila de Pego’, una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego per a donar a conèixer l’esport des d’una perspectiva diferent. Hui ja coneixem les persones que han captivat el jurat amb la seua captura fotogràfica.

El primer premi, dotat amb 150 euros, ha estat per a Lorena Sendra Alemany per ‘Pilota valenciana’.
El segon premi, dotat amb 100 euros, l’ha guanyat Paloma Estarellas Martin amb ‘Directe a gol’
i, finalment Fernando Orihuel Siscar s’ha endut el tercer premi, dotat amb 50 euros, per ‘Compenetració’.
Una barreja d’esports tradicionals com la pilota valenciana i el tir i arrossegament i l’esports de masses per excel·lència, com és el futbol, en este cas de base, s’han donat lloc en l’elecció d’estos tres premis elegits pels quatre membres del jurat, presidit pel regidor d’Esports, Raül Tamarit que s’ha acompanyat de Rafel Ruíz, animador cultural, Manuel Requena, fotògraf i Joaqui Lull, fotògrafa. Han elegit entre les 40 fotografies presentades.
Les obres guardonades, junt amb d’altres seleccionades pel jurat, seran exposades a la piscina coberta municipal de Pego del 6 al 31 de maig. El lliurament dels premis es durà a terme durant la gala de l’esport.
828 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!