Pego_el teu poble

Aquest és l’eslogan i la marca que proposa l’Associació de Comerciants i Creama per a unificar esforços i activitats. Dilluns es presentava la proposta a la resta d’organitzacions del poble amb l’objectiu de promocionar el nom de Pego i alhora donar una imatge de qualitat, diversitat i proximitat. La iniciativa va ser molt ben rebuda entre els presents. S’encetaria en gener de 2008. L’Associació de Comerciants i la Regidoria de Comerç, a través de Creama, van presentar ahir a les distintes associacions de Pego una proposta de campanya de comunicació amb l’objectiu principal de promocionar el nom de Pego, mostrant, a locals i forans, una imatge de qualitat, diversitat i proximitat.

El vehicle per a aconseguir-ho, explicava la regidora de l’àrea, la socialista Pepa Sendra, serà una marca i un eslògan que simbolitze el poble i els seus valors. També tindran un suport gràfic amb cartells que donen a conèixer les diferents activitats que s’oferten al municipi. Per últim la promoció està recolzada per campanyes comunicatives per a incentivar el comerç i la resta d’opcions que té Pego.

La proposta va ser rebuda positivament pels presents, que entre d’altres qüestions van destacar que el planejament amb temps de les activitats culturals i socials que s’organitzen al poble permetria no solapar actes i permetre que tothom pogués acudir a tot el que li interessa. Però no només això, sinó que la iniciativa també servirà, com assenyalava el vicepresident de l’Associació de Comerciants, Manolo, per a què la difusió a través dels mitjans de comunicació siga més àmplia i per tant els pegolins i les pegolines s’assabenten de tot a través de diferents canals.

Els canals a l’abast de la mà són molts, el problema és que falla la canalització. Tenir les xarxes municipals ben comunicades és essencial per a aconseguir una bona oferta i una bona promoció. La creació d’una imatge corporativa representativa de Pego, l’expansió d’un eslògan representatiu i creure en el projecte, són elements claus, segons l’agent de desenvolupament local, Alicia Carbonell, per a què la campanya de comunicació arribe a bon port.

La proposta de desenvolupament està pensada com la coneguda 12 mesos, 12 causes. Així cada mes estarà destinat a una temàtica concreta i la idea és que durant eixe període s’aglutinen el major nombre d’esdeveniments socials i culturals per a dinamitzar Pego i els seus habitants. El projecte s’encetaria a gener de 2008, amb el nou any.

552 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!