Pego tindrà un mercat del Solstici d’Hivern el 21 i 22 de desembre

L’Ajuntament de Pego ha organitzat un Mercat del Solstici que es farà dissabte 21 i diumenge 22. A la plaça de l’Ajuntament s’instal·larà paradetes d’artesania tradicional i es farà activitats i animacions infantils. També s’oferirà una xocolatada i hi haurà una castanyera, passejos amb burres, un espectacle d’oques…A més, a més, al llarg dels dos dies se succeiran diferents actuacions musicals en directe, rondalles i es farà algun que altre ritual del solstici d’hivern.

HORARIS ESPECIALS EN ELS COMERÇOS


Les activitats i l’obertura dels estands d’este mercadet tindrà lloc a les onze del matí, tant el dissabte, com el diumenge.


L’Associació de Comerciants i Professionals de Pego ha informat que amb motiu de la celebració del mercat del Solstici d’Hivern, els comerços associats del centre del municipi obriran les seues portes el diumenge 22 durant el matí.


El president de l’entitat, Jacob González, ha indicat que els comerços també tenen previst fer un horari especial el divendres 27 de desembre, últim divendres de la ruta Tapego i dia en què es farà una de les jornades del Festival Sons d’Hivern. Les tendes associades allargaran l’horari d’apertura fins a les deu de la nit.

1512 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!