Pego s’afegix a la campanya d’ajuda als refugiats

Fins el dijous 7 d’abril es poden deixar, al carrer Llavador 5, roba interior nova, roba de xiquets i xiquetes, portabebés, roba d’abric, sabates resistents, gel, compreses i bolquers. És una iniciativa de l’Ajuntament de Pego en la que col·labora Dones Cabal.
L’Ajuntament de Pego col·labora amb la plataforma cívica “En Red SOS Refugiados” en la seua acció humanitària de recollida de roba i productes d’higiene per a les persones refugiades de la guerra de Síria, que dura ja més de tres anys.

Del gran llistat de productes que es poden donar per als refugiats i les refugiades des de l’Ajuntament de Pego, en col·laboració amb Dones Cabal, han decidit que el més convenient o necessari és demanar a totes aquelles persones que hi vullguen col·laborar amb un gest de generositat: motxilles, portabebés, roba apropiada per a viatjar, sabates resistents, bolquers, compresses, roba interior nova, roba de xiquets i xiquetes, roba d’abric i sabó per a la dutxa.

La campanya de recollida és curta. Es podrà a aportar qualsevol dels productes enumerats fins dijous 7 d’abril, ja que dissabte està previst que isca un comboi cap a Grècia amb tot el que s’haja pogut recollir en les distintes poblacions que també s’han adherit a la campanya d’ajuda a la població refugiada.

Les donacions es poden realitzar tots els dies d’11 a 12 del matí i de 5 a 7 de la vesprada al carrer Llavador, nº5, seu entre d’altres de Dones Cabal, grup que col·labora en la campanya.

La plataforma cívica “En Red SOS Refugiados” és un moviment de caràcter humanitari que aglutina diverses associacions d’àmbit estatal. L’objectiu és coordinar accions directes i ràpides a la població desplaçada i refugiats que fugen de la guerra de Síria, l’Iraq o l’Afganistan. També col·laboren amb altres col·lectius socials del nord d’Àfrica i del Sàhara.

720 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!