Pego i Les Valls es va donar a conèixer a la capital de la Comunitat Valenciana

La mancomunitat de Pego i Les Valls va estar present aquest cap de setmana, dissabte 6 i diumenge 7 de juliol, a un estand exclusiu a l’entrada del Museu Príncep Felip de València, cedit per la Ciutat de les Arts.

Turisme Comunitat Valenciana ha estat l’encarregat d’organitzar i oferir, de manera gratuïta i temporal, als municipis i mancomunitats de la Comunitat Valenciana un espai per donar-se a conèixer i ho han fet en un lloc tan icònic com és la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.


Aquesta ha segut la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana en la que la mancomunitat de Pego i Les Valls ha participat per primera vegada. L’objectiu d’aquest esdeveniment ha estat donar a conèixer les diferents destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana a la que Pego i Les Valls s’ha adherit, ha comentat el regidor de Turisme Ricardo Sendra.

El personal encarregat d’estar al cap davant de l’estand ha estat a càrreg de Pego i les Valls, qui ha comptat amb la presència de persones formades per poder dur a terme aquesta activitat, explica Ricardo Sendra.

L’estand de Pego i Les Valls comptava amb diferents ofertes turístiques que, segons ha comentat l’actual regidor de Turisme, ja s’havien estat treballant durant l’últim any amb l’antiga regidora de Turisme, Rosa Maria Ferrer.

Els principals atractius turístics que es van mostrar van ser el Parc Natural de la Marjal, la gastronomia pegolina, el casc històric i les Valls que envolten el municipi. Destinacions molt variades per tal d’atreure al públic, segons ha explicat Carlos Bañuls, qui va estar al capdavant de l’estand.


Durant els dos dies l’estand va rebre una gran afluència de visites, encara que, les del dissabte van ser més nombroses respecte al diumenge. Principalment, els turistes que s’interessaven eren estrangers procedents de diferents països, comenta Bañuls.


Una jornada en la que Pego i Les Valls va estar present i tant des de la regidoria de turisme com de qui va estar al capdavant de l’estand la valoren positivament.


Des de la regidoria de Turisme es preveu que Turisme Pego i Les Valls participe en altres fires per donar a conèixer la localitat pegolina i tot el que l’envolta. D’aquesta manera es pretén atraure el turisme de curta distància, ha explicat Ricardo Sendra.

1297 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!