Pego i Les Valls acudeixen hui a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana

Sota el lema ‘Vine, sent i experimenta’ enguany aquest certamen aposta pel turisme experimental. Entre els 144 expositors directes i els 371 representats es troba l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls. D’altra banda, només en els primers mesos de l’any en curs la pàgina web de l’oficina de turisme de Pego i Les Valls ha tingut, pràcticament, les mateixes visites que en tot el 2008, 16.000. Parlem de turisme perquè l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls, des de hui mateix i fins diumenge, estarà present, per cinquè any consecutiu, en la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana que se celebra a Fira València. Enguany en la seua V edició la mostra té com a lema ‘Vine, sent i experimenta’, anunciant així l’objectiu matriu de l’esdeveniment i l’esforç per oferir una oferta experimental que descobreisca espais de turisme actiu dins de l’exposició comercial.

Per a fer més real la part experimental la TVC ha previst una zona d’exposició on s’han previst diferents animacions per als visitants com puga ser un rocòdrom, tirolines i altres activitats. I és que, a mesura que passen els anys, la demanda turística es torna cada vegada més exigent i les experiència a proposar han de ser més imaginatives i suggerents.

L’objectiu de la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana és aproximar els professionals del sector i al públic en general en un contacte directe amb les agències de viatges, els touroperadors, l’hosteleria, les associacions professionals, els organitzadors de reunions i congressos, empreses de serveis, entitats de turisme actiu i mitjans especialitzats.

Així, entre un total de 14 comunitats autònomes, 11 països i 120 municipis valencians trobarem l’oferta de la Tourist Info de Pego i Les Valls. L’estand el podrà trobar la gent que hi acudeisca en l’àrea de turisme rural de la Comunitat Valenciana i allí es podran adquirir els fullets promocionals de Pego i Les Valls, amb la guia gastronòmica de Pego com a destacat entre la informació a oferir. De fet, que hi ha més suggerent i experimental que una bona gastronomia acompanyada d’un bon tracte en un entorn mediambientalment ben cuidat i atractiu?

D’altra banda, des de l’oficina de turisme de Pego i Les Valls destacaven la bona acollida que ha tingut la seua pàgina web, ja que al mes de febrer de 2009 van haver més de 15.000 visites, pràcticament el mateix nombre que en tot l’any 2008, quan es van comptabilitzar 16.000 entrades a la web.

Així, durant el mes de febrer, degut en gran part a la celebració de Carnestoltes, la web www.pegoilesvalls.es va rebre més de 15.000 visites. Durant eixe mes també es van consultar la programació de les festes, els mitjans de transport i altres informacions d’interès. Però l’interès de la gent per saber coses sobre Pego i Les Valls s’estén també a d’altres mesos, ja que durant gener es van rebre 7.000 visites i a març 8.500. Així les coses, la mitjana de visites a la web de la Tourist Info és de 100 visites al dia.

Normalment la gent accedeix directament a la pàgina web de la Tourist Info, tot i que no sempre, ja que de vegades l’accés és a través del cercador google o altres webs com Spainforyou, Comunitat Valenciana o la de l’ajuntament de Pego.

Informen des de l’Oficina de Turisme que quan la gent cerca informació sobre el municipi de Pego al cercador Google les paraules claus que teclegen són Pego, Carnaval o Carnestoltes i Falles, el que asseguren des de l’entitat que “això demostra la importància de les festes de Pego”.


597 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!