Pego i Les Valls acudeixen a la Fira de Turisme de la Comunitat Valenciana per sisé any consecutiu

La predominant procedència de visitants de la resta del País Valencià, reforça l’opció de la presència de l’oficina de Turisme a aquesta fira que se celebra del 26 al 28 de febrer. En la fira l’oficina de Turisme recollirà, per tercer any consecutiu, la certificació de Pego com a Municipi Turístic Familiar. Per a demostrar que ho continua sent el dia dedicat al turisme familiar, dissabte, la Tourist Info ha preparat una sèrie de jocs destinats principalment als més menuts.
L’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls, depenent de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúvia i Les Valls acudeix per sisena vegada consecutiva a la Fira de Turisme de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc del 26 al 28 de febrer al cap-i-casal. Des de l’Oficina de Turisme s’argumenta l’assistència per diversos motius, però el que més pes té és que la majoria de visitants de Pego i Les Valls són de procedència valenciana –referint-nos a tot el territori valencià, des de Castellò, passant per València i arribant fins Alacant. Apuntava la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor que després de sis anys, allò important de l’assistència de Pego i Les Valls “ja no és tant donar-nos a conèixer, perquè la gent ja ens coneix com donar a conèixer totes les propostes que tenim ací per a oferir”. Així, al que tots els anys es mostra a l’estant de Pego i Les Valls, enguany s’afegeix el calendari d’activitats previst per tot l’any que sobretot ofereix senderisme i visites guiades per a donar a conèixer més directament la nostra zona i els nuclis rurals que la composen.

Recordava Mayor que diumenge que ve, el 28 de febrer, hi ha prevista la primera ruta de la temporada que està pensada per fer en família i que se centra en els “nostres avanpassats”, més concretament en aquelles que poblaren la Vall d’Alcalà. Es partirà de la població d’Alcalà de la Jovada, per a prendre la senda que condueix a la Penya Foradà, des d’on es poden observar unes excepcionals vistes panoràmiques de les Valls i la Plana de Pego. En tornar es visitarà el despoblat morisc de l’Atzuvieta, declarat Bé d’Interès Cultural i Patrimoni Històric. A continuació es visitarà la nevera de Baix.

L’excursió eixirà des de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls a les 9 del matí. Per a assistir és necessària la reserva prèvia. Es pot realitzar a la mateixa oficina de turisme, al telèfon 96 640 08 43 o a Aestas, 96 643 01 56. El termini d’inscripció finalitza un dia hàbil abans de la realització de l’activitat.

Durant la celebració de la Fira de Turisme de la Comunitat Valenciana, Pego rebrà, per tercer any consecutiu, el certificat que l’acredita com a Municipi Turístic Familiar i que s’afegeix enguany al títol de Municipi Turístic. Això serà dissabte, 27 de febrer, dia que la Fira dedica al turisme familiar. Per a eixa jornada explicava la tècnica de turisme de Pego i Les Valls que han preparat “activitats més dirigides a famílies i xiquets. Farem jocs, sortejos, per tal de donar més incentiu a la gent per a vindre a veure’ns a l’estant i després visitar el poble.”

Aquest 2010 serà el primer any en què l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls acudisca com a una oficina distingida amb la Q de Qualitat, el que implica que l’entitat “portem una gestió més de qualitat i a més la Conselleria de Turisme ens ha donat una pantalla tàctil de 40 polzades per l’interior de l’oficina per a què els turistes a més de la informació directa puguen consultar la web de l’oficina o d’altres”, en definitiva per a donar més atractiu a l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls.
607 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!