Pego exigix “No + Morts” al punt negre de l’encreuament de l’Hostal de Sant Jaume

També ho han fet Oliva, L’Atzúbia i El Verger. Al voltant de 500 persones s’han concentrat esta vesprada la plaça de l’Ajuntament de Pego per a demanar una solució real per a l’encreuament entre la N-332 i la CV-678, perquè eixe punt negre que provoca cada any víctimes, es convertisca en un punt segur. Com diu el manifest consensuat per totes les forces polítiques amb representació al consistori pegolí, “A Pego fa massa anys que esperem aquesta infraestructura i ja no esperarem més. Volem resultats i compromisos ferms del Ministeri de Foment. Per això ens unim en la demanda de tota la ciutadania pegolina”. A l’interior de la notícia es podrà llegir el manifest sencer.

Esta vesprada Pego ha dit que ja està bé d’inseguretat vial a l’encreuament de la N-332 i la CV-678, la carretera del mar. Ho ha fet concentrant-se a la plaça de l’Ajuntament mostrant una pancarta que proclama “NO + MORTS. PAS SEGUR de L’HOSTAL DE SANT JAUME, N-332/CV-678”.

L’alcalde i la resta de portaveus de totes les forces polítiques de l’Ajuntament de Pego han liderat esta reivindicació històrica i han rebut el recolzament, perquè l’exigència és compartida, dels alcaldes d’Oliva, l’Atzúbia i d’El Verger. Davant d’unes 500 persones, amb tots i totes els representants polítics al darrere, la locutora de ràdio i també actriu, Carolina Ferrer, ha llegit el manifest consensuat per totes les forces polítiques pegolines. En acabar, s’ha pogut escoltar un gran aplaudiment a la plaça. 

A continuació reproduïm, de manera íntegra, el manifest que s’ha llegit esta vesprada:

MANIFEST CONJUNT ENTRE TOTS ELS PARTITS POLITICS DE PEGO

La societat pegolina està cansada de sumar més víctimes en l’encreuament de l’Hostal de Sant Jaume, creuament entre la carretera N-332 i la CV-678, la carretera de la mar. Un lloc que és un perill tant per a les persones de Pego que van o vénen de la platja, com per a totes aquelles que viatgen per la General en direcció a Oliva o al Verger.

Fa dues setmanes sumàvem una altra mort al rosari de desgràcies que ens ha dut la precària infraestructura. L’any passat, l’atropellament múltiple dels ciclistes amb tres morts, un mes després, un nou atropellament matava un altre ciclista; tot això sense comptar tots els accidents amb persones ferides que es produeixen tots els anys entre els tràgics quilòmetres 205 i 208.

Per a la gent de Pego és normal haver de fer cues per a incorporar-se a la Nacional per culpa de l’intens trànsit i del risc d’accidents que comporta. Totes les persones hem viscut i coneixem accidents a l’Hostal Sant Jaume, és indignant que tinguem por de creuar una carretera per a poder anar a la faena, o a passar el dia a les moltes casetes de la platja; és un perill per a totes aquelles persones que volen visitar el Parc Natural de la Marjal, és un perill per a la gent que treballa i per als camions que entren i ixen de la fàbrica de darrere de l’hostal.

Els pegolins i les pegolines estem cansats i cansades de patir aquest abandonament per part dels diferents governs de l’Estat, aquest abandonament que dura anys i té un cost massa elevat en víctimes.

Ja hi ha prou!

Del projecte aprovat per a millorar l’encreuament, aquell que havia de construir dues rotondes i un pas elevat, no en sabem res. Tampoc sabem res de l’adequació del projecte que va paralitzar la inversió. No apareix amb claredat als Pressupostos Generals de l’Estat, cosa que ens fa pensar que obligarà a un nou retard en l’obra. Es va fer una neteja dels terrenys afectats per l’obra i ja estan plens de brossa novament.

A Pego fa massa anys que esperem aquesta infraestructura i ja no esperarem més, volem resultats i compromisos ferms del Ministeri de Foment, per això ens unim en la demanda de tota la ciutadania pegolina.

PAS SEGUR JA, PROU MORTS A L’HOSTAL DE SANT JAUME!

SIGNAT:

SOCIALISTES PEGO / COMPROMÍS PER PEGO / PARTIT POPULAR PEGO / CIUTADANS DE PEGO-INDEPENDENTS / VOLEM PEGO


2104 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!